Onko täällä vielä ihmisiä jotka tekee tai lapsuudessa on tehty meetfurstista kastike perunoille? Siis kuohukermaa, chiliä ja muita mausteita
ja sitten valmiita meetfurstin ohuita makkaroita? Mun anoppi teki tällaisen ruuan. Millaisia versioita tästä ruuasta tiedät?
Kommentit (30)
Enpä ole aiemmin moisesta kuullutkaan ja kuulostaa varsin, noh, ei maukkaalle.
kuulostaa kermakastikkeelta
kai toi voi toimia
Maistuu ihan hyvälle. Oppinut tuon ruuan teon nuoruudessaan 50-luvulla.
Ei todellakaan. Ja ei varsinkaan "metfursista", mikä sitten lieneekään??
Se sana on meetvursti. Ei siinä ole f-kirjainta.
Ei ole tuollaista tullut missään vielä vastaan, tämän on oltava anoppisi ihkaoma resepti nyt kyllä..?
En ole kuullut tuollaisesta ruuasta, mutta isovanhempani tapasivat sanoa juuri tuolla tavalla meetfursti äffällä :)
Metukkaa ja kurkkua ranskanleivällä mummolassa
Ei se mikään kastikeaines ole
Vierailija kirjoitti:
Maistuu ihan hyvälle. Oppinut tuon ruuan teon nuoruudessaan 50-luvulla.
Oliko 50-luvulla Suomessa chiliä???
Vierailija kirjoitti:
Maistuu ihan hyvälle. Oppinut tuon ruuan teon nuoruudessaan 50-luvulla.
Äitini oli talouskoulussa 1950-luvulla ja totesi äsken puhelimessa, että ei silloin edes tiedetty mausteesta nimeltä chili. Tai siis tiedettiin, mutta ei sitä käytetty. Kermakastike ja makkara ei todellakaan olleet silloin the thing.
Vierailija kirjoitti:
Se sana on meetvursti. Ei siinä ole f-kirjainta.
Ei se niin tarkkaa ole täällä sivistyksen kehdossa.
Mun exä vuosimallia -76 teki tollasta välillä pastan kanssa. Kermaa, chilitomaattimurskaa, sipulia ja metwurstia. Oikeestaan oli hyvää, mutta valtavan rasvasta.
Mä sitten rakastan meidän ihanaa kansaa; ei kaikkia "ulkomaansanoja" voi vaan osata!
En ole koskaan kuullutkaan. Vanhustyötä tehnyt 30 vuotta. Mistä päin anoppi?
Vierailija kirjoitti:
Mun exä vuosimallia -76 teki tollasta välillä pastan kanssa. Kermaa, chilitomaattimurskaa, sipulia ja metwurstia. Oikeestaan oli hyvää, mutta valtavan rasvasta.
Nevö hööd. Vm-71
Eka kerta kun moisesta kuulen. hyi yök