Valmistan illalliseksi naudanliharullat johon olisi tarkoitus laittaa pitkiä papuja ja pekonia.
Tarvitsen neuvoa ja apua miten saan naudanliharulliin pysymään pekonin ja pitkät pavut. Miten rullat saa pysymään kiinni? Millainen paistolämpö ja paistoaika rullat?
Kommentit (20)
Nyt enää viitsi googlettaa puolestasi, etanaohjeen jo sulle etsin.
Lakkaa jo rullaamasta niitä ruokiasi.
Vierailija kirjoitti:
Lakkaa jo rullaamasta niitä ruokiasi.
Älä ny, antaa toisen rullailla rullaamisen ilosta kun on into päällä. Huomenna se varmaan rullaa mattoja ja kysyy kuinka tomu pysyy niitten sisällä.
Vierailija kirjoitti:
Joko ne etanat karkas?
Etanat lähti käpälämäkeen joten tuli uusi ruoka. Etanat eivät tahdo pysyä paikoillaa.
Vierailija kirjoitti:
Lakkaa jo rullaamasta niitä ruokiasi.
Tykkään rulli ruuvista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joko ne etanat karkas?
Etanat lähti käpälämäkeen joten tuli uusi ruoka. Etanat eivät tahdo pysyä paikoillaa.
Niinhän mä tuolla toisessa ketjussa varoittelin. Etanat pitää tainnuttaa ennen rullausta, eivät koomassa pääse litomaan karkuun.
No vaikka hammastikuilla tai muilla ruuanvalmisukseen tarkoitettuilla pienilä tikuilla.
Kypsennys aika on se, mitä ruuan pitemmin kypsentämistä vaativa osa tarvitsee,
Sun tapauksessa pekoni tarvitsee kaikkein pisimmän kypsennys ajan.
Koska raa`´an porsaan syöminen on vaarallisinta ja voi jopa aiheuttaa ruokamyrkytyksen.
Helpoimmalla pääset, kun etsiskelet netistä noiden rullien kypsennysajat.
Kuulostaa herkulliselta ruualta, sillä naudan paistipuoli on aina hyvin rasvatonta, joten pekoni antaa noille rullille tosi maukkaan ja mehevän maun.
Kääri nämä rullat siihen voitaikinaan niin pysyy kiinni.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joko ne etanat karkas?
Etanat lähti käpälämäkeen joten tuli uusi ruoka. Etanat eivät tahdo pysyä paikoillaa.
Niinhän mä tuolla toisessa ketjussa varoittelin. Etanat pitää tainnuttaa ennen rullausta, eivät koomassa pääse litomaan karkuun.
Ai, mitä tarkoitit. Mä en nähnyt ap:n kysymyksessä mitään, joka koskisi etanoita.
Näitkö sinä?
Sen sijaan uunissa valmistetaan usein monenlaisia herkkuruokia, joihin käytettään pekonia, antamaa makua, ja lisäämään rasvaa, muutoin lähes rasvattomaan lihaan.
Naudanliha on tunnetusti erittäin vähärasvaista.
Kiedo ne voitaikinaan.
Eikös se ole päivä teema? Voitaikina. Ja rulla.
Alattelin tehdä voitaikinarullia voitaikinakuorutuksella ja voitaikinakastikkeessa.
Voisko joku neuvoa reitin ensiapuun, ja onks ne vielä auki?
Miksi pilaat naudanlihan putenlihalla?
Vierailija kirjoitti:
Kääri nämä rullat siihen voitaikinaan niin pysyy kiinni.
Joo kyllä, hyvä vinkki.
Kypsennyksessä pitää kuitenkin huomioisa se, että sekin ruoka-aine, joka tarvitsee pisimmän ajan kypsyä, on varmasti kypsynyt.
Ja totta on, että voitaikinan sisään upotetut uuniruuat ovat myös herkullisia.
Vaan ne eivät kaikille ole ykkösjuttuja, vaan jotkut haluavat syödä lihan lihana, ilman mitään jauhoista taikinaa.
Mutta meitä on makumaailmassa moneen lähtöön.
-eri
Vierailija kirjoitti:
Miksi pilaat naudanlihan putenlihalla?
Eihän tuo mitään pilaamista ole. Joskus on kiva tehdä kaikenlaisia muunnelmia eri ruoka-aineista.
Toisnaan tarjotaan naudan pihvit sinällään maustevoin kanssa, toisinaan halutaan niistä jotain erikoisempia muunnoksia.
Vain vaiheluahan tuo on.
Saako jostain valmista voitaikinaa jota ei tarvitse kaulia? Lidlissä oli yhteen aikaan mutta ei ole enää. Siitä sai loistavia rullia moneen lähtöön helposti.
Joko ne etanat karkas?