Laitatteko tomaattikeittoon kermaa vai maitoa sekaan?
Ostin nimittäin valmiin pussin tomaattikeittoa ja siinä sanotaan että pitäisi maitoa lisätä. Mitä teen?
Kommentit (11)
Kukaanhan ei kiellä sopan tuunaamista tai jättämästä koko maitotuotetta pois. Todennäköisesti sen kerman tms on tarkoitus pehmentää makua, ilman sitä soppa voi olla liian karvaanmakuista monen makuun. Maistamallahan se selviää. Itse olen vastaavassa tilanteessa käyttänyt jotain jääkaapista löytyvää tarpeeksi rasvaista tuorejuustoa. Kevyttuorejuustoa ei kannata käyttää, se kokkaroituu eli tulee ryynimäisen näköiseksi.
Mä teen kasvisliemeen ja lisään hieman creme fraichea.
Älä laita kumpaakaan. Kirkas keitto on parempaa.
Maitoa tomaattikeittoon? 😳 Kyllä sen pitää kermaa, ranskankermaa, sulatejuustoa tai tuorejuustoa olla, jos pehmeyttä ja täyteläisyyttä haluaa. Tekisin ennemmin kirkkaana kuin sotkisin maitoa.
Siis ostit sellaisen pussin missä on jauhe josta tehdään keitto vai?
Vierailija kirjoitti:
Siis ostit sellaisen pussin missä on jauhe josta tehdään keitto vai?
Tuo on muuten pussikeitoista parhaita. Yleensä teen tomaattikeiton tomaattimurskasta, mutta välillä tekee mieli tuota pussikeittoa. Ihan hyvä olla varalla, se on lisäksi hyvä jauhe esim lihapullataikinan sekaan, parempaa kuin sipulikeittojauhe.
Heh, teen aina maidottomana ja aidoista aineksista.
En myöskään virtsaa yleensä keittoihinin.
Vierailija kirjoitti:
Mä teen kasvisliemeen ja lisään hieman creme fraichea.
Winner winner chicken dinner
En mitään maitotuotetta, jos teen tomaattisen linssikeiton laitan kookosmaitoa
Laitat maitoa.