Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi anjovis maistuu niin hyvältä, mutta makrilli ei juuri miltään?

Vierailija
27.03.2022 |

Anjovis oli kyllä kalliimpaakin.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anjovis ei todellakaan maistu mulle.

Vierailija
2/3 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anjovis on mausteliemessä.

.

Kyllä savu- ja pippurimakrilli maistuu paljonkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
27.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Anjovis on mausteliemessä.

.

Kyllä savu- ja pippurimakrilli maistuu paljonkin.

Jep ja anjovista tarvii suht vähän johonkin ruokaan. Kuten kiusaus. Olen maistanut anjovista suoraan purkista. Pelkkä muisto nostaa vedet silmiin. Huomautan että olen tavallista kovempi jätkä. Murtuneen koiven kestin ilman kipulääkkeitä. Ilman lupaa ehtivät kerran tuutata jotain nyt leijutaan kamaa.

Pössyttelen jonkin verran. Sanotaan vaikka siksi tunsin että nyt on olot vaikka jalka oli rikki.

Anjovis on vielä pientä. Se ruotsalaisten hapankala on jo hajun takia paha. Mennään tosi rankkaan. Kuivattuja, friteerattuja evvk miten tehtyjä hämähäkkejä. Luulin että voin syödä mitä tahansa. Olin väärässä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän kolme