Miksi anjovis maistuu niin hyvältä, mutta makrilli ei juuri miltään?
Kommentit (3)
Anjovis on mausteliemessä.
.
Kyllä savu- ja pippurimakrilli maistuu paljonkin.
Vierailija kirjoitti:
Anjovis on mausteliemessä.
.
Kyllä savu- ja pippurimakrilli maistuu paljonkin.
Jep ja anjovista tarvii suht vähän johonkin ruokaan. Kuten kiusaus. Olen maistanut anjovista suoraan purkista. Pelkkä muisto nostaa vedet silmiin. Huomautan että olen tavallista kovempi jätkä. Murtuneen koiven kestin ilman kipulääkkeitä. Ilman lupaa ehtivät kerran tuutata jotain nyt leijutaan kamaa.
Pössyttelen jonkin verran. Sanotaan vaikka siksi tunsin että nyt on olot vaikka jalka oli rikki.
Anjovis on vielä pientä. Se ruotsalaisten hapankala on jo hajun takia paha. Mennään tosi rankkaan. Kuivattuja, friteerattuja evvk miten tehtyjä hämähäkkejä. Luulin että voin syödä mitä tahansa. Olin väärässä.
Anjovis ei todellakaan maistu mulle.