Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olen tekemässä tomaattisilakkarullat. Tarvitsen neuvoa.

Silakkaryllåt
25.03.2022 |

Olen tekemässä tomaattisia silakkarullia. Kuinka tiukasti silakat rullataan ja tuleeko nahkapuoli ulkopuolelle vai sisäpuolelle? Kuinka kauan niitä uunissa kypsennetään ja kuinka kuuma uuninlämpötila? Käykö spaketti silakkarullien kanssa? Asiallisia neuvoja kiitos.

Kommentit (16)

Vierailija
2/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nahka ulkopuolelle ja suht tiukka rulla niin, että rakopuoli jää rullan alle.

Lämpötila 175 astetta. Uunin keskitasoa alemmalla pelti.

Kypsennä niin kauan kunnes on pehmeä eli kokeile ensi vartti ja sitten haarukalla irtoaako liha helposti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nahka ulkopuolelle ja suht tiukka rulla niin, että rakopuoli jää rullan alle.

Lämpötila 175 astetta. Uunin keskitasoa alemmalla pelti.

Kypsennä niin kauan kunnes on pehmeä eli kokeile ensi vartti ja sitten haarukalla irtoaako liha helposti.

Erikoisia seksileikkejä ihmisillä, ei voi muuta todeta.

Vierailija
4/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta paras on perunamuusi silakoiden kanssa.

Keitä perunat joko kuorineen tai kuorittuna. Kuori raakana tai kypsänä.

Lämmitä maito ja pilko hieman sipulia sekaan ja hauduta kattilassa. Älä polta pohjaan. Lisää suola ja voita.

Nuiji perunanuijalla (pullon pohjakin käy) kuoritut kypsät perunat astiassa ja kaada maitoseos joukkoon. Ei liian paljon! Pikaisesti vatkaat käsin seoksen. Kauaa ei kannata vaan nopeasti, ettei sitkisty!

Vierailija
5/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nähtävästi neuvotaan paistamaan 200 astetta vartti eli kokeile sitä.

Vierailija
6/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nähtävästi neuvotaan paistamaan 200 astetta vartti eli kokeile sitä.

Saako näin rapsakkaa silakkarullia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaisin selkäevän silakasta pois ennen kun alat käsittelemään niitä, rullaamaan jne.

Vierailija
8/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile vartin jälkeen kuinka kypsiä ovat ja lisää paistoaikaa sen mukaan. Varo, ettei pala! Silakat on kuitenkin aika ohuita ja saattaa palaa herkästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikrossakin tulee ihan hyvät.

Vierailija
10/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Selkäevät kannattaa aina leikata pois saksilla vaikka tekis mitä silakasta. Ne on ikäviä ja helpompi käsitellä ilman niitä. Ikävä syödäkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vartti ei nyt tietenkään riitä ,ainakin puoli tuntia . 

Vierailija
12/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

1. Siisti silakat (400 g) poistamalla keskiruoto, jos on jäänyt vahingossa paikalleen.  Halutessasi voit myös poistaa keskievän. 

2. Levitä alustalle tiiviisti vierekkäin.  Ripottele suola (ja halutessasi hieman paprikaa ja valkosipulijauhetta)

3.  Rullaa aika tiiviiksi rullaksi (nahka päällepäin) ja sijoita rullat uunivuokaan suhteellisen tiiviisti.

4.  Sekoita 1 pikkutölkki (70 g) tomaattipyreetä ja yksi tölkki (2 dl) kermaa.  Valele sekoitus tasaisesti vuokaan rullien päälle (valuu väleihin ja osin jää pintaan) .

5.  Kypsennä uunissa 175 asteessa.  Apua en nyt muista kauanko, mutta niin että on varmasti kiehunut ja kypsynyt kunnolla mutta ei kuivunut liikaa.

6.  Perunoiden kanssa ehdottomasti parasta. 

On herkkua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
25.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

1. Siisti silakat (400 g) poistamalla keskiruoto, jos on jäänyt vahingossa paikalleen.  Halutessasi voit myös poistaa keskievän. 

2. Levitä alustalle tiiviisti vierekkäin.  Ripottele suola (ja halutessasi hieman paprikaa ja valkosipulijauhetta)

3.  Rullaa aika tiiviiksi rullaksi (nahka päällepäin) ja sijoita rullat uunivuokaan suhteellisen tiiviisti.

4.  Sekoita 1 pikkutölkki (70 g) tomaattipyreetä ja yksi tölkki (2 dl) kermaa.  Valele sekoitus tasaisesti vuokaan rullien päälle (valuu väleihin ja osin jää pintaan) .

5.  Kypsennä uunissa 175 asteessa.  Apua en nyt muista kauanko, mutta niin että on varmasti kiehunut ja kypsynyt kunnolla mutta ei kuivunut liikaa.

6.  Perunoiden kanssa ehdottomasti parasta. 

On herkkua!

Taivaallisen hyvää!!!!

Vierailija
14/16 |
26.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

1. opettele suomea

2. etsi googlella ohjeet.

3. käytä kohdassa 1 oppimaasi taitoa ja noudata ohjeita.

(se EI ole "tekemässä tomaattisilakkarullaT"

sinä et ole tekemässä mitään, koska selkeästi et osaa tehdä vaan aikeissa tehdä, ja ei -rullaT vaan rulliA

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaattisilakkarullat muuttavat halvaksi koetun ja aliarvostetun silakan upeaksi juhlaruoaksi.

Vierailija
16/16 |
04.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tomaattisilakkarullat muuttavat halvaksi koetun ja aliarvostetun silakan upeaksi juhlaruoaksi.

Ei ole halpaa, lähes kympin kilo silakkafileet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi seitsemän