Mikä hiilari ruokavalioon raskaana ollessa?
Olen siis jättänyt muutama vuosi sitten pastan perunan ja riisin pois ruokavaliosta. Tietty kylässä ollessa tai ravintolassa niitä syön, mutta kotiin en ole ostanut niitä aikoihin.
Nyt raskaana ollessa olisi varmaan ihan fiksua syödä niitäkin, eniten houkuttelisi peruna vaikka tietopaketeissa vannotaan täysjyväriisin ja pastan nimeen.
Mitä te mammat olette syöneet?
Kommentit (3)
Syöt sitä mistä tykkäät. Täysjyvä toki on terveyden kannalta se paras vaihtoehto, mutta peruna on erittäin hyvä ja terveellinen hiilarilähde sekin. Vielä paermpi, jos syöt kuorineen.
Koska en ole koskaan lähtenyt mihinkään muotidieetteihin mukaan, söin myös raskausaikana monipuolisesti ihan tavallista ruokaa. Siihen kuului perunaa, pastaa, riisiä, leipää, puuroa... Normaalipainoisia ja terveitä ollaan oltu koko porukka (minä ja lapset) koko ikämme tuolla perusruokavaliolla.
Söin ihan normaalia ruokaa eli pottuja ja makaroonia.