Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Äkkiä, aloin tehdä murukastiketta, mutta tajusin, ettei meillä ole mitään vehnäjauhoja.

Vierailija
08.02.2010 |

Käyti eilen sämpylöihin viimeisetkin rippeet. Kuinka suurustan? Ohra- tai ruisjauhoja on, käsikö jompikumpi?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jättäisin jauhon kokonaan pois, jos vain ohraa ja ruista.

Vierailija
2/6 |
08.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin, etä sillä tulee vähän liisterimäinen tatsi, mutta kokeillaan nyt sitten sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhoja.. Vähemmän vettä tai sitten tomaattisosepohjaisena.

Vierailija
4/6 |
08.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä teenkin tomaattikastikkeen enkä käytä jauhoja.

Vierailija
5/6 |
08.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kulki mun lapsuudessani nimellä murukastike. Tuli itsellenkin mieleen, kun katsoin otsikkoani, että onpa vähän hassu sana. =) Ilmeisesti joku edes ymmärsi.

Vierailija
6/6 |
08.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

En koskaan tee jauhelihakastiketta jauhoja käyttäen.



Paistan jauhelihan, sipulia ja laitan pannussa oleessaan ketsuppia sekaan kunnolla.



Sekoitettuani ja ketsuppi on kuumaa, lisään kermaa jolloin eos paksunee, ketsuppi ja kerma yhdisteenä tekee paksua kastiketta. Ei tarvitse jauhoa ollenkaa, enol ekoskaan halunut käryttää sisätiloissa ekittiössä vaikka liesituuletin onkin.





Kun laitan ihan oieneksi haklattua valkosipulia sekaan tai puristettuna, on niin hyvää kastiektta että lisää haetaan...



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi kaksi