Miten onnistuisi tälläinen lasagne?
Lasagne on hyvää mutta niin vaivalloista tehdä. Ajattelin että jos ruskistaisi jauhelihan ja sipulia. Lisäisi tomaattimurskaa ja kermaa. Laittaisi sitä ja lasagnelevyjä sitten vuokaan kerroksittain.
Kommentit (10)
Voi onnistua, ei se valkoinen kastike ole välttämätön, kunhan on tarpeeksi nestettä.
Ap, se valkokastike on oleellinen osa lasgnea sekä juustoraaste.
Mutta tokihan kaikista ruuista voi tehdä omia muunnoksiaan, ei sitä kukaan kiellä.
Voi olla ihan hyvä jauhelihamakaronivuoka, muttei lasagne.
Niin joo juustoraastetta. Mitä mausteita kannattaisi käyttää?
Hyvää varmasti on, mutta ei lasagnea.
Jos pikaversion haluat, niin kiehauta lasagnelevyt ja tee valkokastike ricotta-juustosta, raejuustosta ja kananmunasta. Googlaa "lasagna" niin saat englanninkielisiä reseptejä.
Ostat valkokastikkeen valmiina, niin helppohan se lasagne on kasata. Bolognese kannattaa tehdä itse.
Hyvää tulee noin. Hieman tavallista lasagnea kevyempää, mutta ei lainkaan huonompaa. Kyllä sen lasagneksi tunnistaa. Voit myös laittaa ihan kermaa suoraan purkista kerrokseksi.
Ps. Eihän ihan oikeaan italialaiseen lasagneen tule juustoa ollenkaan, mutta monet sitä valkokastikkeeseen tai päälle silti laittaa. Eli yhtä "oikeaa" on jättää se valkokastike pois.
No ei tuo nyt ihan lasagnea ole, koska valkokastike puuttuu ja tomaattikastikekin pitäisi haudutella. Mutta laita nyt ainakin reilusti mausteita, jos oikaiset. Juustoa laittaisin myös.