Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uusavuton kysyy: pakasteseitiät tänään. Miten viisainta sulattaa?

Vierailija
07.02.2010 |

Teen tänään ekaa kertaa elämässäni pakasteesta kalaa (seitiä). Ennen uuniin laittamista kala pitäisi sulattaa? Miten te sulatatte pakastekalan? Mikrossa vai annatteko vain sulaa huoneenlämmössä, eikö mene pilalle?



t. Uusavuton

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
07.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

seiti n niin kamalaa

Vierailija
2/5 |
07.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi se pitää sulattaa ennen uuniin laittoa.

Itsekin olen joskus pakasteseitiä tehnyt ja muistaakseni olen laittanut sen ihan suoraan uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paketti pakastekalaa (400g)

1tl suolaa

½tl valkopippuria

1rkl kuivattua tai tuoretta tilliä (jos käytät tuoretta, sitä saa olla runsaasti)

1dl juustoraastetta

pieni tölkki tomaattisosetta tai 1tl currya

1½ dl kermaa



Hieman pehmenneet kalat leikataan viipaleiksi (mä oon kyllä laitta ne seitipalat ihan sellasinaan) ja laitetaan vuokaan. mausteet ja juusto ripotettaan pinnalle. Kermaan sekoitettu tomaattisose kaadetaan päälle. Paistetaan 200 asteessa n. 40min

Vierailija
4/5 |
07.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä ihan kamalaa, mutta ihan ok:n kalakeiton siitä saa..



Vierailija
5/5 |
07.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki pakasteet myös se kala kuuluu sulattaa AINA jääkaapissa. Muut sulatustavat ihanteellisia bakteerien leviämiselle.