Juustolle soitettiin musiikkia, maku muuttui- pitäisikö resepteihin lisätä soitettava taustamusiikki ( Toivotun maun esiinsaamiseksi)?
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006201503.html
"Tuomaristossa oli mukana taiteilijoita, kokkeja ja poliitikoita.
Sveitsiläiset jatkavat omaa, ei-tieteellistä koetaan edelleen, ja nyt Suomessa halutaan kovaa tieteellistä näyttöä musiikkijuustoista.
– Meillä on menossa saman tyyppisiä koeasetelmia ja kyselemme samanlaisia asioita kuin tässä sveitsiläistutkimuksessa, toteaa Anu Hopia, mutta ei tutkimuksen tässä vaiheessa kerro esimerkiksi, mitä kappaleita Seinäjoen ammattikorkeakoululla kypsyville juustoille soitetaan."
https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000008601241.html
(Turun yliopiston TIETEELLINEN tutkimus)
"Makuhavainnot olivat selkeitä. Eri musiikit toivat juustoihin erivahvuisia makuja.
Parhaan makuista emmental-juustoa kypsyi sveitsiläisväitteiden mukaan niistä juustokiekoista, joille soitettiin hip hop -yhtye A Tribe Called Questin kappaletta We Got it From Here."
Lihakeitolle Vivaldia, hernesopalle rappia.
Mitä musiikkia soittasit kullekkin ruualle?