Aion leipoa tänään pullaa.
En ole 20 vuoteen leiponut koska pullistani tulee aina niin kovia. Ajattelin kokeilla jos nykypäivän reseptit olis parempia kuin ennen muinoin ja saan pullasta pehmeää ja muhevaa.
Kommentit (9)
Teetkö pikkupullia? Laitatko rusinoita, itse pidän rusinapullasta.
Laitatko sitten osan pakastimeen myöhempää varten?
Ei se reseptistä ole kiinni, pitää vaan jaksaa vaivata
Hienoa onnistut varmasti ja kotisi tuoksu hyvälle,vasta leivotulle pullalle.
Vierailija kirjoitti:
Ei se reseptistä ole kiinni, pitää vaan jaksaa vaivata
ja lopettaa ajoissa jauhojen lisääminen että taikinasta ei tule liian kovaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei se reseptistä ole kiinni, pitää vaan jaksaa vaivata
ja lopettaa ajoissa jauhojen lisääminen että taikinasta ei tule liian kovaa.
Ja nostattaa ensin taikina ja sitten pullat, kaikessa rauhassa.
Minä syön joka aamu suuren lautasellisen graham-puuroa kaurakerman kera. Mieheni tekee samoin, mutta lisää puuroon vaapukkahilloa. Olemme tehneet näin jo 18 vuotta.
Kun on syönyt hyvän aamiaisen, pullan leipominen sujuu kuin itsestään. Kannattaa kokeilla !
Sympaattista. Onnea kokeiluun.