Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mies kypsentää kanapalat aina puoliikypsiksi eli punertaviksi sisältä. Eikös kana pitäisi kyosentää kokonaan esim salmonellan takia?

Vierailija
28.01.2022 |

Suuttuu jos sanon, ei kuulemma tarvitse syödä. Ällöä.

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa ei ole salmonellaa.

Vierailija
2/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää kypsentää. Miehesi on ääliö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana ja possu pitää aina olla kypsää.

Vierailija
4/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruuanlaiton perusasiat: kana ja possu kypsennetään läpi.

Vierailija
5/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kotimaista kanaa, niin aika riskitöntä on. Aina on toki mahdollista saada esim salmonella, sillä nuo tarkastukset perustuvat suomessakin otantaan, eli kaikkia ei testata. Kuitenkin todennäköisyys on aika pieni.

Vierailija
6/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu. Vinkkaa siitä, että ei paista kanoja täysillä. Yleinen moka

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannulla max 10 minuuttia ja uunissa 175 astetta ja 25 min. Kuiva broileri on kamalaa

Vierailija
8/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höpö höpö tuosta että possun pitää olla läpikypsää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pannulla max 10 minuuttia ja uunissa 175 astetta ja 25 min. Kuiva broileri on kamalaa

Eikä ole vaan ihanaa, limainen broileri on oksettava!

Vierailija
10/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä tarkoittaa punertava sisältä? Siis että liha on kuitenkin kypsää, mutta sisältä mehevää ja ehkä joku verisuoni vielä erottuu punaisena? Vai että lihan rakenne on vielä raa'an lihan kaltaista? Näissäkin on minusta ero. Joskus rakenteeltaan kypsä kana voi olla keskeltä vielä mehukasta ja lihasneste hennon punertavaa. Tämä on mielestäni ihan ok, ihan vitivalkoiseksi ja lihasnesteettömäksi paistettu kana on jo kuivaa. Mutta kunnolla sisältä raaka ok yök.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi saada muutakin kuin salmonellan. Onko miehesi ihan täysillä käyvä?

Vierailija
12/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porttikielto keittiöön ja heti T:M42

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
28.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ihan samanlaista. Mies jättää kanan aina puoliraa'ksi mutta olen kehittänyt siihen ratkaisun ; otan hänen kanansa aina sivuun ja paistan omani kypsäksi. Sekä pannulla että uunissa. Kumpikin on tyytyväinen

Vierailija
14/22 |
29.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuosta voi saada pahan ruokamyrkytyksen joku päivä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
29.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos kotimaista kanaa, niin aika riskitöntä on. Aina on toki mahdollista saada esim salmonella, sillä nuo tarkastukset perustuvat suomessakin otantaan, eli kaikkia ei testata. Kuitenkin todennäköisyys on aika pieni.

Tiloilla on myös tarkastukset, eikä pelkästään teurastamoissa.  Turvallista on kotimainen  kana

Vierailija
16/22 |
29.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalainen pilaa kanan tehdessään siitä kuivaa kumia. Kana tulee jäädä meheväksi, toki kypsänä se syödään.

Vierailija
17/22 |
29.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana pitää olla kypsä. Piste. Ei taida nyt ihan kaikki muumit olla laaksossa..

Vierailija
18/22 |
29.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomalainen pilaa kanan tehdessään siitä kuivaa kumia. Kana tulee jäädä meheväksi, toki kypsänä se syödään.

Mieheni pilaa kanan ja kalat yli kypsentäen ne kuivaksi niin että teen omat ruuat ja mies syököön ne omat kuivaksi paistetut ruokansa. 

Vierailija
19/22 |
29.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä! Pitää kypsentää kokonaan Juurikin salmonellan takia!

Vierailija
20/22 |
29.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Umpikypsä, mutta mehukas broileri on parasta.