Mitä tekisin puolukalla?
Kommentit (14)
En osaa muuta kun vispipuuroa ja kukaan muu perheestä sitä ei syö, vaikka mieskin sitä viimeksi kehui.
Ehkä joku piirakka, mutta piirakan suhteen käännyn enemmän mansikkaan, mustikkaan ja vadelmaan. Uunissa käynyt lötkö mansikka on parempaa kuin tuore. Ainakin minun mielestä. 😁
Niiissä voi olla tsernobilin säteiilyä.
Vierailija kirjoitti:
Kuinka monta niitä on?
Yksi
Vierailija kirjoitti:
En osaa muuta kun vispipuuroa ja kukaan muu perheestä sitä ei syö, vaikka mieskin sitä viimeksi kehui.
Ehkä joku piirakka, mutta piirakan suhteen käännyn enemmän mansikkaan, mustikkaan ja vadelmaan. Uunissa käynyt lötkö mansikka on parempaa kuin tuore. Ainakin minun mielestä. 😁
Puoloffee (googlaa resepti) on ihan huippuhyvää, jos jotain makeaa haluat. Kinuskin ja kirpeän puolukan yhdistelmä on ihanaa. Mitään terveysherkkuahan se ei toki ole.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuinka monta niitä on?
Yksi
Koristeeksi vodkapaukkuun tai sitten syysmarja sukuelimeen.
Puolukka on yksi aromikkaimmista marjoista, aliarvostettu, koska sitä ei osata hyödyntää oikein.
Riittävä makeutus ja hilloaminen tekee siitä monipuolisen, niin makean kuin myös suolaisen kanssa. Se pieni happamuus yhdistettynä maitoon/kermaan/jäätelöön tekee siitä täysin omanlaisensa, koska maito neutraloi sitä happamuutta ja tuottaa sitä kautta aromeja, joita ei käytännössä muualta saa. Itse teen erilaisia kermapitoisia/-täytteisiä piirakoita, jäätelöä, ohukaisten/pannarin ja jäätelön/kermavaahdon kanssa, maksaruokien kanssa jne.
Laita se pyörimään, tiedät kyllä minne.
Reilusti sokeria tai kinuskikastiketta päälle ja syöt sellaisenaan 😊
Vierailija kirjoitti:
Laita se pilluun
Tätähän tässä aloituksessa haettiinkin - eipä ollut vaikea huomata.
Vispipuuroa