Verimandariini – ai että miten hyvää!
Täällä ei ole mielestäni aiemmin ollut kaupoissa verimandariineja, nyt on. Ostin eilen kaupasta. Tämä on maultaan lähempänä appelsiinia ja veriappelsiinia, mutta käyttöliittymä on kuin mandariinin, siis helppo avata ja nauttia. Suosittelen!
Kommentit (26)
Onkohan noita tavallisissa kaupoissa?
Ihana sitrushedelmien sesonki nyt. 😋
Käyttöliittymä. :D Ostin, mutta en ole maistanut vielä. Teenkin sen, kun niin mainostat. Veriappelsiinit ovat herkkuani. Niitäkin ehdin jo ostaa kerran, mutta eivät olleetkaan punertuneet tarpeeksi.
Vierailija kirjoitti:
Ei vitsit, onko verimandariinejakin! Mistä kaupasta ostit? Rakastan verigreippejä ja veriappelsiineja, mutta greippien syöminen on sotkuista ja veriappelsiinin vaivalloista.
On! Voihan olla, että on uusi lajike. S-marketista ostin.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Onkohan noita tavallisissa kaupoissa?
S-marketissa oli, muista kaupoista ei havaintoja.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Ihana sitrushedelmien sesonki nyt. 😋
Niin on! Pitää ostaa veriappelsiiniakin.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Käyttöliittymä. :D Ostin, mutta en ole maistanut vielä. Teenkin sen, kun niin mainostat. Veriappelsiinit ovat herkkuani. Niitäkin ehdin jo ostaa kerran, mutta eivät olleetkaan punertuneet tarpeeksi.
Mun mielestä käyttöliittymä on juuri tässä vertailussa paikallaan.
Nämäkään eivät olleet punaisia, mutta maku on herkullinen.
Ap
Kiitos vinkistä, menee kokeiluun kunhan löydän!
Ja käyttöliittymä on hauska sana tässä yhteydessä :D Nörtti kun itse olen niin ymmärrän.
Pomelo on mun uusi lempihedelmä, vaatii vähän näpräilyä, avausohje kannattaa kyllä ensin googlata :).
Veriappelsiinejä myös rakastan, lajike pitää olla Tarocco.
Verimandariini, pyydän oitis tilaamaan niitä, jos ei lähellä olevasta isosta kaupasta löydy.
Mandared on tämän lajikkeen nimi. S-marketissa tuli kuulutus, jossa noista infottiin. En muuten olisi noita huomannut etsiäkään.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käyttöliittymä. :D Ostin, mutta en ole maistanut vielä. Teenkin sen, kun niin mainostat. Veriappelsiinit ovat herkkuani. Niitäkin ehdin jo ostaa kerran, mutta eivät olleetkaan punertuneet tarpeeksi.
Mun mielestä käyttöliittymä on juuri tässä vertailussa paikallaan.
Nämäkään eivät olleet punaisia, mutta maku on herkullinen.
Ap
Oli tosiaan hyvä maku, hiukan vielä voimakkaammasta mausta pitäisin. Kuorittavuus oli ehdoton plussa. Mutta väriä ei ollut näissä k-kaupan mandariineissakaan. Pettymys! Luin joskus, että Tarocco-veriappelsiineja ei edes voi kasvataa muualla kuin melko kylmillä alueilla ja väri ja maku tulee kylmäkäsittelystä. Onko Italiassa ollut liian lämmintä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käyttöliittymä. :D Ostin, mutta en ole maistanut vielä. Teenkin sen, kun niin mainostat. Veriappelsiinit ovat herkkuani. Niitäkin ehdin jo ostaa kerran, mutta eivät olleetkaan punertuneet tarpeeksi.
Mun mielestä käyttöliittymä on juuri tässä vertailussa paikallaan.
Nämäkään eivät olleet punaisia, mutta maku on herkullinen.
Ap
Oli tosiaan hyvä maku, hiukan vielä voimakkaammasta mausta pitäisin. Kuorittavuus oli ehdoton plussa. Mutta väriä ei ollut näissä k-kaupan mandariineissakaan. Pettymys! Luin joskus, että Tarocco-veriappelsiineja ei edes voi kasvataa muualla kuin melko kylmillä alueilla ja väri ja maku tulee kylmäkäsittelystä. Onko Italiassa ollut liian lämmintä?
Googlasin tuota lajiketta, ja ehkä sitä punaista voi niihin tulla, ainakin englanniksi löytyy tietoa, että hedelmälihassa voi olla punaista. Mä oon ajatellut, että se punaisuus tulee kypsymisestä, mutta voin olla väärässä.
Ap
Blood oranges may have originated in the southern Mediterranean, where they have been grown since the 18th century. They are a common orange grown in Italy. The anthocyanins – which give the orange its distinct maroon color – will only develop when temperatures are low at night, as during the Mediterranean fall and winter.[3] Blood oranges cultivated in the United States are in season from December to March (Texas), and from November to May (California).
Minun yksilöni näyttävät aivan isokokoisilta klementiineiltä, ei väriä lainkaan. Maku on sellainen kuin Taroccon ja klementiinin risteytykseltä sopii olettaa. Tämä on hyvä välipala tai eväs helppouden vuoksi. Maku ei ainakaan näissä ole yhtä hyvä kuin veriappelsiinissa. https://www.satotukku.fi/fi/uutiset-satotukku-hevi-osaston-uutuuksia
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käyttöliittymä. :D Ostin, mutta en ole maistanut vielä. Teenkin sen, kun niin mainostat. Veriappelsiinit ovat herkkuani. Niitäkin ehdin jo ostaa kerran, mutta eivät olleetkaan punertuneet tarpeeksi.
Mun mielestä käyttöliittymä on juuri tässä vertailussa paikallaan.
Nämäkään eivät olleet punaisia, mutta maku on herkullinen.
Ap
Oli tosiaan hyvä maku, hiukan vielä voimakkaammasta mausta pitäisin. Kuorittavuus oli ehdoton plussa. Mutta väriä ei ollut näissä k-kaupan mandariineissakaan. Pettymys! Luin joskus, että Tarocco-veriappelsiineja ei edes voi kasvataa muualla kuin melko kylmillä alueilla ja väri ja maku tulee kylmäkäsittelystä. Onko Italiassa ollut liian lämmintä?
Satokauden alussa Taroccot ovat olleet vaaleampia, tummuvat vähitellen.
Mielikuvissani ne kasvavat Etnan rinteillä huikaisevan kauniissa maisemissa ja saavat ihanan makunsa juuri siksi :-). Vaatii tosiaan kylmät yöt tai kylmävarastoinnin.
Entäs suklaa-appelsiini ?
ainakin tosi kallista, joten varmaan hyvää ?
Ohoh, tuosta suklaa-appelsiinista en oo kuullutkaan!
Ap
Vierailija kirjoitti:
Ohoh, tuosta suklaa-appelsiinista en oo kuullutkaan!
Ap
Omassa somekuplassa se kiinnostaa. Ei ole ihan hirveää suosiota herättänyt. Makeaa ja kallista ( yksi maksaa reilun euron ainakin Jkl)
Vierailija kirjoitti:
Entäs suklaa-appelsiini ?
ainakin tosi kallista, joten varmaan hyvää ?
Ostin noita ennen joulua, ja ne olivat ikävä kyllä pettymys. Maku ei eronnut tavallisesta appelsiinista.
Ei vitsit, onko verimandariinejakin! Mistä kaupasta ostit? Rakastan verigreippejä ja veriappelsiineja, mutta greippien syöminen on sotkuista ja veriappelsiinin vaivalloista.