Ravintoloihin pian täyssulku? Onko meillä koronan jälkeen yhtään ravintolaa pystyssä?
Kohtuuttomalta tuntuu yrittäjiä ja työntekijöitä kohtaan. Kolmatta vuotta jo aletaan rimpuilla erilaisten rajoitusten kanssa.
Kommentit (10)
Ne ravintolat pysyy, mitkä pystyy mukautumaan tilanteeseen ja kehittämään tilanteen mukaisia palveluita.
Käsittääkseni ravintoloilla, jotka myyvät ruokaa kotiinkuljetuksella, menee ihan hyvin näin korona-aikaankin.
Aina löytyy karvakäsi serkku tai veljenpoika jatkamaan!
Toimistotilojakin on tyhjillään. Voi hyvin ajaa ravintolatoiminnan alas, jos ne eivät tällä hetkellä kannata. Kaikki ihmiset eivät muutenkaan käy ravintoloissa. Esim. pienipalkkaisilla on tärkeämpiäkin rahanreikiä. Ruokaa kotiinkuljetuksella voisivat tietenkin alkaa tehdä eli muuntaa bisnestään tilanteeseen sopivammaksi, jos eivät tahdo lopettaa toimintaa.
Ihan sama, ei oo ollut varaa syödä raflassa vuosiin.
Halutaan ajaa yksityisyrittäjät konkkaan ja jättää jäljelle vain isot monikansalliset ketjut.
Yksityisomistus halutaan tuhota näin, kaikki valtion haltuun.
Uusia ravintoloita syntyy heti, kun on taas asiakkaita. Ravintolan pystyttäminen ei kummempia investointeja vaadi. Ala pystyy nopeasti reagoimaan kysynnän vaihteluihin.
Muutenkinhan ravintola-ala on sellaista, että paikkoja kuolee koko ajan ja uusia syntyy.
Olisi pitänyt tulla jo marraskuussa tuo täyssulku. Nyt on myöhäistä.
On se kumma juu kun on varaa lämmittää ja valaista tsto- tiloja jo kolmatta talvea, Ajaa yrityksiä konkkaan jne muttei kehittää sh-palveluja tai nenäsumutetta.
Uusia ravintoloita nousee ja vanhoja menee konkkaan. Näin oli ennen koronaakin.