Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko kinkun paistamisen lopettaa kesken ja jatkaa huomenna?

Vierailija
24.12.2021 |

Ei jaksaisi enää hakata halkoja.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi, ei mene pilalle

Vierailija
2/4 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, teen kakkujen kanssa samaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei todellakaan voi. Heti kun lämpötila putoaa, alkaa bakteerit lisääntyä. Niitä on huomenna jo semmoinen määrä että en tiedä mitä syömisestä seuraa. Joku kokki UK:sa sai älynväläyksen kokeilla tätä jauhelihan kanssa ja seurauksena kaikki ruokaa syöneet sai ruokamyrkytyksen ja yksi kuoli.

Vierailija
4/4 |
24.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo. Laita paussille. Älä vaan kelaa sitä alkuun, jottei tarvitse aloittaa alusta.