Rosson raastepöydässä ei ole enää patonkia lounasajan jälkeen!
Patonkia saatavilla ilmeisesti lounasaikaan, mutta ei enää muuten. Aikamoista lähteä säästämään tuossa kohtaan. Nyt on koko raastepöytäelämys pilalla. Tälläistä tämä Suomen ravintolakulttuuri, vaikka kyseessä pelkkä ketju, niin voisi lopettaa kuluttajien aliarvioinnin.
Kommentit (20)
Olin Rossossa muutaman vuoden töissä salinpuolella. Kyllä sellaista työ oli että alan vaihto vuonna 2010 koulunpenkille. Nyt ei mieli ravintoloihin se nähty.
Ei kiitos kirjoitti:
Olin Rossossa muutaman vuoden töissä salinpuolella. Kyllä sellaista työ oli että alan vaihto vuonna 2010 koulunpenkille. Nyt ei mieli ravintoloihin se nähty.
No kerro nyt vähän edes!
Vierailija kirjoitti:
Minä voin antaa sinulle patonkia myös ilta-aikaan.
t. mies
Jos sinun patonkia kastelee niin meneekö veteläksi löllöksi?
Vierailija kirjoitti:
Minä voin antaa sinulle patonkia myös ilta-aikaan.
t. mies
Missä tavataan?
T: toinen mies
Vierailija kirjoitti:
Miksi?
Eiköhän se ole nyt jotain säästämistä, hinnat kyllä muuten ennallaan.
Mulle sanoivat viimeks Rossos että laitetaanko patongit pieneen pussiin...
Ei ole, ei. Huomasin viikko sitten ja romahdin.
Kertakaikkiaan hirvittävää. Onneksi sain heti kriisiapua ja nyt käyn asian vuoksi säännöllisessä terapiassa.
Vierailija kirjoitti:
No melkoinen säästö varmaan 😂
Jep. Oikeasti kyse on varmasti siitä, että sille patongille ei ollut menekkiä, joten sitä ei laiteta turhaan pilaantumaan ja tilaa viemään tarjoilupöydästä. Ihmisten maku muuttuu, ja jos ap:lla on kovin erilainen maku kuin muilla aikalaisillaan, niin sitten täytynee syödä enemmän kotona tai etsiä sellainen ravintola, josta pahvipatonkia vielä saa.
On se Rosson ruokalista tässä vuosikymmenten aikana muutenkin muuttunut, ja enimmäkseen parempaan päin.
Vierailija kirjoitti:
No melkoinen säästö varmaan 😂
Oletko mölli. Jos haluaa salaatin kanssa leipää, niin joutuu listalta tilaamaan leivän, joka maksaa 2,90. Pelkkää rahastusta. Ja taattua Suomi meininkiä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No melkoinen säästö varmaan 😂
Jep. Oikeasti kyse on varmasti siitä, että sille patongille ei ollut menekkiä, joten sitä ei laiteta turhaan pilaantumaan ja tilaa viemään tarjoilupöydästä. Ihmisten maku muuttuu, ja jos ap:lla on kovin erilainen maku kuin muilla aikalaisillaan, niin sitten täytynee syödä enemmän kotona tai etsiä sellainen ravintola, josta pahvipatonkia vielä saa.
On se Rosson ruokalista tässä vuosikymmenten aikana muutenkin muuttunut, ja enimmäkseen parempaan päin.
Kyllä siellä ennen monesti oli patongit vähissä ja henkilökunta lisäsi vähän väliä niitä. Eli menekkiä kyllä oli. Onneksi Ranskassa vielä saa patonkia.
Vierailija kirjoitti:
Meikäläisellä kulli on kuin subin patonki.
Eli liian pieni?
Vierailija kirjoitti:
Meikäläisellä kulli on kuin subin patonki.
Jos näin olisi, niin tuskin pöyrisit tällä palstalla, vaan olisit sitä käyttämässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No melkoinen säästö varmaan 😂
Oletko mölli. Jos haluaa salaatin kanssa leipää, niin joutuu listalta tilaamaan leivän, joka maksaa 2,90. Pelkkää rahastusta. Ja taattua Suomi meininkiä.
Ite oot ku tilaat jostain Rossosta salaattia
Anteeks, pakko kysyy, oletko lihava?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meikäläisellä kulli on kuin subin patonki.
Eli liian pieni?
Liian pieni miehelle.
Vierailija kirjoitti:
Anteeks, pakko kysyy, oletko lihava?
Se liittyy tähän miten? Kuluttaja joka haluaa rahoilleen vastetta. Anteeks,pakko kysyy vastakysymys, oletko debiili?
Viimeksi, kun kävin ent fransmannissa niin ei tuotu enää sitä maalaisleipää ja voita, mikä on aina automaattisesti tuotu. Annoksetkin oli pienentyneet. Onkohan amarillossa vielä ne alkupalanachot?
Vierailija kirjoitti:
Meikäläisellä kulli on kuin subin patonki.
Keskeltä halki ja silppua välissä?
Miksi?