Mud Cake aina kuopalle - saisiko jotenkin ehkäistyä?
Mulla on aivan ihana resepti, jolla tulee muutoin täydellistä mudcakea, mutta joka kerta siihen tulee myös sellainen kraateri keskelle. Haluaisin tuota herkkua tarjoilla eräissä juhlissa, mutta miten saisi kraatterin poistettua?
En nyt tarkoita kraaterin piilottamista kuorrutteen alle. Sen kyllä osaisin, mutta näissä juhlissa haluaisin että se kakku olisi tasapintainen ilman kuorrutettakin. Kakkua leikatessa korjailut kuitenkin paljastuu.
Reseptin ainekset:
200g margariinia
150g tummaa suklaata
½ tl suolaa
½ dl sokeria
4 munaa
2 dl vehnäjauhoja, joista puolet Durumia
2 tl leivinjauhetta
180 C 18minuuttia
Kommentit (9)
Jos haluat tasaisen kakun, niin paista sitä pitempään. Mutta silloin myös sisus on "kuiva".
eli aina kun teen Hiltusen suklaakakkua niin mun kakusta tulee sellanen kauheen iso muffinssi, eli se keskikohta kohoaa ihan hirveesti! Mistä johtuu? :(
Kyllä mä sen täyttää osaan, mutta mieluiten koitan keksiä jotain muuta. Kun se paikkailu kuitenkin näkyy aika selvästi kun kakusta lohkaisee paloja.
itse ehdottaisin, että täytät kuopan kermavaahdolla.. mitä se nyt haittaa, jos siinä on kuoppa muutenkaan - pääasia, että on hyvää!
silloin ne reunat, jotka kypsyy enemmän, ei ehkä nousis niin paljon suhteessa keskustaan. en tiedä, tää on ihan keittiökemistiamatöörin arvailua... :)
-Korvaa margariini voilla, siis ihan silkalla voilla.
-Korvaa tavallisten vehnäjauhojen osuus perunajauholla.
se pakastekakku on niiin hyvää (kunhan on tarpeeksi sulanut) etten koskaan viitsi tehdä itse...
Jos saan edes vähemmän kuoppaisen kakun aikaiseksi, niin saa vieraat maistaa meidän häissä mudcakea.
-Korvaa margariini voilla, siis ihan silkalla voilla.
-Korvaa tavallisten vehnäjauhojen osuus perunajauholla.
Ei voi syödä sellaisenaan vaan vaatii kylkeen sokerittoman kermavaahdon tai sitten jotain vaniljajätskiä.
se pakastekakku on niiin hyvää (kunhan on tarpeeksi sulanut) etten koskaan viitsi tehdä itse...
itse ehdottaisin, että täytät kuopan kermavaahdolla.. mitä se nyt haittaa, jos siinä on kuoppa muutenkaan - pääasia, että on hyvää!