Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mud Cake aina kuopalle - saisiko jotenkin ehkäistyä?

Vierailija
16.11.2009 |

Mulla on aivan ihana resepti, jolla tulee muutoin täydellistä mudcakea, mutta joka kerta siihen tulee myös sellainen kraateri keskelle. Haluaisin tuota herkkua tarjoilla eräissä juhlissa, mutta miten saisi kraatterin poistettua?



En nyt tarkoita kraaterin piilottamista kuorrutteen alle. Sen kyllä osaisin, mutta näissä juhlissa haluaisin että se kakku olisi tasapintainen ilman kuorrutettakin. Kakkua leikatessa korjailut kuitenkin paljastuu.



Reseptin ainekset:



200g margariinia

150g tummaa suklaata

½ tl suolaa



½ dl sokeria

4 munaa



2 dl vehnäjauhoja, joista puolet Durumia

2 tl leivinjauhetta



180 C 18minuuttia

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

itse ehdottaisin, että täytät kuopan kermavaahdolla.. mitä se nyt haittaa, jos siinä on kuoppa muutenkaan - pääasia, että on hyvää!

Vierailija
2/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat tasaisen kakun, niin paista sitä pitempään. Mutta silloin myös sisus on "kuiva".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli aina kun teen Hiltusen suklaakakkua niin mun kakusta tulee sellanen kauheen iso muffinssi, eli se keskikohta kohoaa ihan hirveesti! Mistä johtuu? :(

Vierailija
4/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mä sen täyttää osaan, mutta mieluiten koitan keksiä jotain muuta. Kun se paikkailu kuitenkin näkyy aika selvästi kun kakusta lohkaisee paloja.

itse ehdottaisin, että täytät kuopan kermavaahdolla.. mitä se nyt haittaa, jos siinä on kuoppa muutenkaan - pääasia, että on hyvää!

Vierailija
5/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

silloin ne reunat, jotka kypsyy enemmän, ei ehkä nousis niin paljon suhteessa keskustaan. en tiedä, tää on ihan keittiökemistiamatöörin arvailua... :)

Vierailija
6/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

-Korvaa margariini voilla, siis ihan silkalla voilla.

-Korvaa tavallisten vehnäjauhojen osuus perunajauholla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

se pakastekakku on niiin hyvää (kunhan on tarpeeksi sulanut) etten koskaan viitsi tehdä itse...

Vierailija
8/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos saan edes vähemmän kuoppaisen kakun aikaiseksi, niin saa vieraat maistaa meidän häissä mudcakea.

-Korvaa margariini voilla, siis ihan silkalla voilla.

-Korvaa tavallisten vehnäjauhojen osuus perunajauholla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
16.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi syödä sellaisenaan vaan vaatii kylkeen sokerittoman kermavaahdon tai sitten jotain vaniljajätskiä.

se pakastekakku on niiin hyvää (kunhan on tarpeeksi sulanut) etten koskaan viitsi tehdä itse...