Mitä laitat kasvissosekeittoon?
Nyt sipulia, porkkanaa, bataattia, kesäkurpitsaa, muutama peruna, pippurikermaa ja chili koskenlaskijaa.
uusia makuja kaipailen.
Kommentit (18)
Yleisin taitaa olla puolet porkkanaa ja puolet kesäkurpitsaa. Sitten kasvisliemikuutioita, kaurakermaa ja mausteita. Kun keitto on valmis ja soseutettu, laitan sekaan purkillisen valmiita kikherneitä tai isoja valkoisia papuja ja muutaman ruokalusikallisen maapähkinävoita. Hyvää!
Sipulia, valkosipulia, inkivääriä, chiliä, linssejä/papuja/kikherneitä, porkkanaa/bataattia ja paprikaa.
Vierailija kirjoitti:
Yleisin taitaa olla puolet porkkanaa ja puolet kesäkurpitsaa. Sitten kasvisliemikuutioita, kaurakermaa ja mausteita. Kun keitto on valmis ja soseutettu, laitan sekaan purkillisen valmiita kikherneitä tai isoja valkoisia papuja ja muutaman ruokalusikallisen maapähkinävoita. Hyvää!
Tuohon voi puristaa sekaan myös appelsiinin mehua, mutta en muista koskaan hankkia appelsiineja sitä varten.
Kasvissosekeitto on aina jääkaapin inventaarion yhteydessä. Sinne vaan kaikki lojumaan jääneet vihannekset ja kasvikset. Paitsi punajuuri, se keitto on eri.
Vierailija kirjoitti:
Sipulia, valkosipulia, inkivääriä, chiliä, linssejä/papuja/kikherneitä, porkkanaa/bataattia ja paprikaa.
Linssejä=) pitää muistaa ostaa
Esimerkiksi paprikaa, valkosipulia, chiliä ja sipulia. Loraus hyvää öljyä eikä mitään kermoja. Jos haluaa ruokaisampaa, lisäksi linssejä.
Vierailija kirjoitti:
Yleisin taitaa olla puolet porkkanaa ja puolet kesäkurpitsaa. Sitten kasvisliemikuutioita, kaurakermaa ja mausteita. Kun keitto on valmis ja soseutettu, laitan sekaan purkillisen valmiita kikherneitä tai isoja valkoisia papuja ja muutaman ruokalusikallisen maapähkinävoita. Hyvää!
Karmeaa!
Useimmiten lanttua, perunaa, porkkanaa, palsternakkaa ja sipulia sekä mausteita.
Monesti myös paahdan päälle siemeniä tai lisukkeena voi olla myös raejuustoa
Kasviksia, sipulia, kermaa ja voita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleisin taitaa olla puolet porkkanaa ja puolet kesäkurpitsaa. Sitten kasvisliemikuutioita, kaurakermaa ja mausteita. Kun keitto on valmis ja soseutettu, laitan sekaan purkillisen valmiita kikherneitä tai isoja valkoisia papuja ja muutaman ruokalusikallisen maapähkinävoita. Hyvää!
Karmeaa!
Tuossa ei ole mitään karmeaa, mutta onhan se tuollaiselle HK:n sinisen purijalle eksoottista kun on jotakin muuta kasvista kuin perunaa. Porkkana ja maapähkinä on ihan yleinen makupari.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleisin taitaa olla puolet porkkanaa ja puolet kesäkurpitsaa. Sitten kasvisliemikuutioita, kaurakermaa ja mausteita. Kun keitto on valmis ja soseutettu, laitan sekaan purkillisen valmiita kikherneitä tai isoja valkoisia papuja ja muutaman ruokalusikallisen maapähkinävoita. Hyvää!
Karmeaa!
Tuossa ei ole mitään karmeaa, mutta onhan se tuollaiselle HK:n sinisen purijalle eksoottista kun on jotakin muuta kasvista kuin perunaa. Porkkana ja maapähkinä on ihan yleinen makupari.
Mitä eksoottista on lisäainekermoissa
ja lisäainelihaliemissä?
Tai kasvisliemissä?
bataatti+inkivääri tai sipuli+punajuuri tai sipuli+palsternakka tai + purjo+peruna tai +sipuli+paprika+tomaatti tai sipuli+peruna+porkkana. Lisukkeena vaihdellen ei mitään, tuorejuustoa tai kermaa. Raejuusto tai linssejä olen kanssa joskus laittanut. Välillä tehnyt yrittiöljyä lisukkeeksi tai siemeniä paahtanut päälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleisin taitaa olla puolet porkkanaa ja puolet kesäkurpitsaa. Sitten kasvisliemikuutioita, kaurakermaa ja mausteita. Kun keitto on valmis ja soseutettu, laitan sekaan purkillisen valmiita kikherneitä tai isoja valkoisia papuja ja muutaman ruokalusikallisen maapähkinävoita. Hyvää!
Karmeaa!
Tuossa ei ole mitään karmeaa, mutta onhan se tuollaiselle HK:n sinisen purijalle eksoottista kun on jotakin muuta kasvista kuin perunaa. Porkkana ja maapähkinä on ihan yleinen makupari.
Mitä eksoottista on lisäainekermoissa
ja lisäainelihaliemissä?
Huomaa, ettet tiedä mitään kasvispohjaisista tuotteista. Et myöskään näemmä osaa lukea, koska luet kasviskuution "lisäainelihaliemenä". Yrittäisit nyt edes, makkaranpurija.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleisin taitaa olla puolet porkkanaa ja puolet kesäkurpitsaa. Sitten kasvisliemikuutioita, kaurakermaa ja mausteita. Kun keitto on valmis ja soseutettu, laitan sekaan purkillisen valmiita kikherneitä tai isoja valkoisia papuja ja muutaman ruokalusikallisen maapähkinävoita. Hyvää!
Karmeaa!
Tuossa ei ole mitään karmeaa, mutta onhan se tuollaiselle HK:n sinisen purijalle eksoottista kun on jotakin muuta kasvista kuin perunaa. Porkkana ja maapähkinä on ihan yleinen makupari.
Mitä eksoottista on lisäainekermoissa
ja lisäainelihaliemissä?
Huomaa, ettet tiedä mitään kasvispohjaisista tuotteista. Et myöskään näemmä osaa lukea, koska luet kasviskuution "lisäainelihaliemenä". Yrittäisit nyt edes, makkaranpurija.
Ihmettelen myös, että mistä lähtien kaurakerma ja kasvisliemikuutio on ollut "joku muu kasvis kuin peruna"? Makkaranpurijan kannattaisi pikimmiten kerrata peruskoulun äidinkielen ja biologian oppimäärät.
Bataattia, punaisia linssejä, sipulia, valkosipulia, pari tomaattia, kookoskermaa, maapähkinävoita (se sokeriton), limen mehu, yrttejä.
Mitä sattuu olemaan.
Myskikurpitsaa, sipulia, valkosipulia, chiliä, inkivääriä paahdettuna
Uunijuuresten jämät ja tomaattimurskaa
Tomaattia, linssejä, sipulia, valkosipulia, chiliä
Perunaa ja purjoa
Viimeksi mulla oli caramelle raviolien ylijäänyttä täytettä (ricottajuustoa, myskikurpitsaa, yrttejä), lisäsin tomaattimurskaa, chiliä ja valkosipulia.
Creme Ninon pakasteherneistä
Puolalainen kylmä punajuurikeitto
Kukkakaali ja mausteet
Teen kasvisliemifondiin, joskus harvoin laitan kookosmaitoa tai kermaa sekaan.
Yksinkertaisimmillaan purjoa ja perunaa.