Diabeetikolle juustokakku?
Olisiko täällä kellään vinkata hyvää juustokakkureseptiä, johon ei laiteta lisättyä sokeria?
Muukin kakkuresepti käy.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Diabeetikot voi syödä ihan samoja leivonnaisia kuin kaikki muut.
Kyllähän ne voi. Se tarkoittaa sitten sitä, että insuliinia on pistettävä enemmän.
Tämä diabeetikko ei syö karkkia tai tavallisia leivonnaisia, jossa paljon lisättyä sokeria.
Mäkin haluaisin tietää hyvän vähäsokerisen kakkureseptin.
Jos teet pohjan sokerittomista digestiveistä, ja vähennät juustomassassa sokerin määrää tai korvaat makeutusaineella, niin se sopii.
Ei pelkästään se sokeri vaikuta niihin insuliinitasoihin, vaan myös vehnäjauho. Jos oikeasti haluat tehdä vähemmän verensokereihin vaikuttavan leivonnaisen, googlaa "keto juustokakku" tai " keto kääretorttu " tms. Löytyy hyviä reseptejä.
Keto-reseptit toiminee. Sokeri korvataan esim. erytritolilla
Diabeetikot voi syödä ihan samoja leivonnaisia kuin kaikki muut.