Kahvinkeittimen puhdistus
Kommentit (15)
ritiläsä laaniskaan päiväksi
ei tarvi sitte pööniäkään
😁
Harvoin tarvitsee meillä kalkinpoistoa, kun vesi on täällä vähäkalkkista. Joskus jollain happamalla tulee puhdistetuksi.
Vierailija kirjoitti:
Kerran viikossa pirtulla.
Minä taas en raaski käyttää hyvää ainetta keittimeeni. Sen sijaan puhdistan tuolla jalolla aineella kahvin loppukäyttökanavat vähintään kerran viikossa. Onneksi tutut toimittavat sitä varastoistaan sekä resepteillä, jos en juouda heimoveljiltä Etelä-Helsingistä itse hakemaan.
Etikalla putsaan aina, kun kahvi alkaa maistumaan siltä, että putsausta tarvitaan.
Ehkä parin kuukauden välein .
2 kertaa vuodessa sillä moccamasterin omalla puhdistuslitkulla.
Ihan puppua kaikki putkien putsailut eikä vaikuta keittimen toimintan tai kahvin makuun mitenkään. Kunhan suodatinosan ja kannun joskus viitsii pestä niin se riittää.
Vierailija kirjoitti:
Kerran pari vuodessa, etikalla. En käytä keitintä kovin usein, muutaman kerran viikossa.
Onhan muutaman kerran viikossa usein.
Etikalla tai sitruunahapolla silloin, kun keittimestä alkaa kuulua sellainen porina. Kannun ja irto-osat puhdistan tiskiaineella joka kerta kahvinkeittimen tyhjennyksen yhteydessä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerran pari vuodessa, etikalla. En käytä keitintä kovin usein, muutaman kerran viikossa.
Onhan muutaman kerran viikossa usein.
Okei, minusta usein olisi 3-4 kertaa päivässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerran pari vuodessa, etikalla. En käytä keitintä kovin usein, muutaman kerran viikossa.
Onhan muutaman kerran viikossa usein.
Okei, minusta usein olisi 3-4 kertaa päivässä.
Se on lähes nonstop. :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerran pari vuodessa, etikalla. En käytä keitintä kovin usein, muutaman kerran viikossa.
Onhan muutaman kerran viikossa usein.
Okei, minusta usein olisi 3-4 kertaa päivässä.
Se on lähes nonstop. :)
Näin on, meillä töissä keitintä ladataan vähintään neljä kertaa vuorokaudessa ja kun kotona keittelen pari kolme kertaa viikossa, niin olen pitänyt sitä vähänä.
Ruokasoodalla ja käsitiskiaineella olen puhdistanut.Ruokasoodaliuos keittimeen vaikuttamaan ja irto-osat pestään käsitiskiaineella. Marttojen ja Pauligin sivuilta löytyy ohjeet.
Etikka poistaa kalkkia eli jos se on ongelma niin sitten sillä putsaus. Ruokasooda puhdistaa kahvirasvaa.
Kerran pari vuodessa, etikalla. En käytä keitintä kovin usein, muutaman kerran viikossa.