Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ärsyttävää kun ruokien tulisuuksille ei ole yhteneväistä mittaria

Vierailija
12.10.2021 |

Toisen paikan tulinen kebab on niin tulinen ettei sitä pysty kunnolla syömään ja toisen taas niin mieto ettei maistu millekään. Ja mitä pohjoisemmaksi mennään niin sen miedompia ne tulisetkin annokset ovat. Paras oli jossain Rovaniemen seutuvilla missä pyysin kebabin tulisella mausteela, niin päällä oli yksi suolakurkun vahvuinen jalopeno ja kun pyysin vähän lisää tulisuutta niin sain siihen viereen toisen vastaavan kaveriksi 😂

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta, itse otan aina keskivahvaa kun niistä ei tiedä. Yleensä se keskivahva on turhan mietoa, mutta parempi niin päin kuin että olisi liian tulista eikä voisi syödä.

Vierailija
2/4 |
12.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan aika monissa ravintoloissa niitä chilin kuvia 1-3 riippuen tulisuudesta, mutta nekin ovat heidän omia tulkintojaan. Nyt voisi eu määrätä jonkun direktiivin tähän ongelmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keinotekoiset tulisuus aineet pitäisi kieltää. Ne eivät lisää hyvää polttoa ja aiheuttavat vain vatsakipua

Vierailija
4/4 |
12.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keinotekoiset tulisuus aineet pitäisi kieltää. Ne eivät lisää hyvää polttoa ja aiheuttavat vain vatsakipua

No en ole kuullutkaan keinotekoisista tulisuusaineista. Kyllä ne aika usein perustuvat eli chili, paprika ja pippuri lajikkeisiin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yksi