Ärsyttävää kun ruokien tulisuuksille ei ole yhteneväistä mittaria
Toisen paikan tulinen kebab on niin tulinen ettei sitä pysty kunnolla syömään ja toisen taas niin mieto ettei maistu millekään. Ja mitä pohjoisemmaksi mennään niin sen miedompia ne tulisetkin annokset ovat. Paras oli jossain Rovaniemen seutuvilla missä pyysin kebabin tulisella mausteela, niin päällä oli yksi suolakurkun vahvuinen jalopeno ja kun pyysin vähän lisää tulisuutta niin sain siihen viereen toisen vastaavan kaveriksi 😂
Kommentit (4)
Onhan aika monissa ravintoloissa niitä chilin kuvia 1-3 riippuen tulisuudesta, mutta nekin ovat heidän omia tulkintojaan. Nyt voisi eu määrätä jonkun direktiivin tähän ongelmaan.
Keinotekoiset tulisuus aineet pitäisi kieltää. Ne eivät lisää hyvää polttoa ja aiheuttavat vain vatsakipua
Vierailija kirjoitti:
Keinotekoiset tulisuus aineet pitäisi kieltää. Ne eivät lisää hyvää polttoa ja aiheuttavat vain vatsakipua
No en ole kuullutkaan keinotekoisista tulisuusaineista. Kyllä ne aika usein perustuvat eli chili, paprika ja pippuri lajikkeisiin.
Totta, itse otan aina keskivahvaa kun niistä ei tiedä. Yleensä se keskivahva on turhan mietoa, mutta parempi niin päin kuin että olisi liian tulista eikä voisi syödä.