Tykkäätkö kovasta vaiko löysemmästä munasta?
Itse haluan aina kovaksi keitetyn kananmunan. Joskus tarjotaan sellaisia munia, jotka ovat osittain löysiä ja minua jotenkin etoo laittaa niitä suuhun.
Kommentit (15)
Sellaisesta vähän löysästä, ihan kovaksikeitetystä en niin tykkää.
Kymmenen minuutin muna, parasta. :)
Löysää munaa en suuhuni laita. Edes kanan.
Viipaleina leivän päällä kova. Ihanaa.
Ei ihan kivikovaa. Mielellään sellainen joka tuntuu aavistuksen pehmeältä.
En tykkää löysistä, mutta tykkään, että keltuainen punertaa hieman ja eikä ole liian kuiva. Keitän munia n. 10 minuuttia kohtuullisella volyymilla.
Muna kypsyy vain ja ainoastaan voissa paistettuna syönti kelpoiseksi.
Vierailija kirjoitti:
Näin miehenä vois sanoa, että minusta ainakin tuntuu jopa paremmalta, jos onnistuu munan pitämään aavistuksen löysänä. Siis jos joku esim. käsin sitä käsittelee, tai vaikka ihan suuhunkin laittaa. Jos se on ihan kova, niin jotenkin tunto ei ole niin vahva kuin sellaisessa aavistuksen "al dentessä". Yleensä vaan loppua kohti se ihan vääjäämättä kovenee, mutta se kuulunee asiaan :)
Oletko tyhmä vai lukutaidoton?
Tässä ketjussa puhutaan kananmunasta.
Ei sinun kusisesta suolenpätkästä ja sen tuntemuksista.
Ukko38 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näin miehenä vois sanoa, että minusta ainakin tuntuu jopa paremmalta, jos onnistuu munan pitämään aavistuksen löysänä. Siis jos joku esim. käsin sitä käsittelee, tai vaikka ihan suuhunkin laittaa. Jos se on ihan kova, niin jotenkin tunto ei ole niin vahva kuin sellaisessa aavistuksen "al dentessä". Yleensä vaan loppua kohti se ihan vääjäämättä kovenee, mutta se kuulunee asiaan :)
Oletko tyhmä vai lukutaidoton?
Tässä ketjussa puhutaan kananmunasta.
Ei sinun kusisesta suolenpätkästä ja sen tuntemuksista.
Tykkään munani upotettuna. Sisältä löysä, mutta päällinen pysyy mukavasti kasassa.
Vierailija kirjoitti:
Ukko38 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näin miehenä vois sanoa, että minusta ainakin tuntuu jopa paremmalta, jos onnistuu munan pitämään aavistuksen löysänä. Siis jos joku esim. käsin sitä käsittelee, tai vaikka ihan suuhunkin laittaa. Jos se on ihan kova, niin jotenkin tunto ei ole niin vahva kuin sellaisessa aavistuksen "al dentessä". Yleensä vaan loppua kohti se ihan vääjäämättä kovenee, mutta se kuulunee asiaan :)
Oletko tyhmä vai lukutaidoton?
Tässä ketjussa puhutaan kananmunasta.
Ei sinun kusisesta suolenpätkästä ja sen tuntemuksista.Sulle tekis ilmeisen hyvää saada edes jonkunlaista munaa. Vähän paistaa sellainen kireys, minkä kova muna voisi hyvinkin poistaa. Voisin ehkä suostua auttamaan, mutta sun pitää vähän tuota asennetta muuttaa... avoimemmaks ja vastaanottavaisemmaks. Muna nimittäin olis menossa myös ns. "suolenmutkaa täyttämään". eikä tällä kertaa suun kautta.
Kuule.
Jos kuvittelet että moisesta ehdotuksesta hätkähtäisin, olet 25 vuotta myöhässä, jose...
Vähintään se 10 min. Lisäkään ei ole liikaa.
Poikkeuksena pyttipannu, johon paistetaan muna niin, että keltuainen jää löysäksi.
Ukko38 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ukko38 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näin miehenä vois sanoa, että minusta ainakin tuntuu jopa paremmalta, jos onnistuu munan pitämään aavistuksen löysänä. Siis jos joku esim. käsin sitä käsittelee, tai vaikka ihan suuhunkin laittaa. Jos se on ihan kova, niin jotenkin tunto ei ole niin vahva kuin sellaisessa aavistuksen "al dentessä". Yleensä vaan loppua kohti se ihan vääjäämättä kovenee, mutta se kuulunee asiaan :)
Oletko tyhmä vai lukutaidoton?
Tässä ketjussa puhutaan kananmunasta.
Ei sinun kusisesta suolenpätkästä ja sen tuntemuksista.Sulle tekis ilmeisen hyvää saada edes jonkunlaista munaa. Vähän paistaa sellainen kireys, minkä kova muna voisi hyvinkin poistaa. Voisin ehkä suostua auttamaan, mutta sun pitää vähän tuota asennetta muuttaa... avoimemmaks ja vastaanottavaisemmaks. Muna nimittäin olis menossa myös ns. "suolenmutkaa täyttämään". eikä tällä kertaa suun kautta.
Kuule.
Jos kuvittelet että moisesta ehdotuksesta hätkähtäisin, olet 25 vuotta myöhässä, jose...
Onko torttu kuiva kuin beduiinin sandaali 🤭
Oletteko koskaan pääsiäisenä koristellut miehenne pääsiäismunan?
Minun muna on kaksi minuuttia kovana ja sen jälkeen löysänä.
Kyllä kovaksikeitetty on parempi, ripaus suolaa vielä leivän päällä niin maistuu.