Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mistä haette pizzanne? Lisätäänkö siellä oregano pyytämättä? Tai jopa kysymättä?

Vierailija
24.09.2021 |

En ikinä muista pyytää ja sitten kotona harmittaa😀

Kommentit (33)

Vierailija
1/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän kotipizzassa ei ainakaan pyytämättä laiteta, kai ne säästelevät

Vierailija
2/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Foodorasta tilaan, kuski tuo. Ruksaan valkosipulin ja oreganon itse tilaukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meidän kotipizzassa ei ainakaan pyytämättä laiteta, kai ne säästelevät

Dorka. Ei kai ne laita jollet pyydä.

Vierailija
4/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei muuten hesestäkään tuu ketsua läheskään aina mukaan

Vierailija
5/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai nyt jokaisella on oreganoa maustekaapissakin.

Vierailija
6/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei muuten hesestäkään tuu ketsua läheskään aina mukaan

Ei tuu, jollet pyydä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oreganon pitäis olla pizzaan ihan automaatti!

Vierailija
8/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko minä syön pizzan paikan päällä ravintolassa tai sitten ostan kaupasta pakastepizzan, josta teen oman gourmet-version lisäämällä jotain eri täytettä, edamjuustoa ja mausteita. En harrasta noutopizzoja, sillä se ehtisi vain jäähtyä siinä matkalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joko minä syön pizzan paikan päällä ravintolassa tai sitten ostan kaupasta pakastepizzan, josta teen oman gourmet-version lisäämällä jotain eri täytettä, edamjuustoa ja mausteita. En harrasta noutopizzoja, sillä se ehtisi vain jäähtyä siinä matkalla.

Edamissa on gourmet aika kaukana.

Vierailija
10/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

en tilaa, teen itse, paljon parempaa ja halvempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei muuten hesestäkään tuu ketsua läheskään aina mukaan

Ei tuu, jollet pyydä.

Onko noin?

Minäkin olen kironnut moneen kertaan hesemyyjää kun on ”unohtanut” ketsupin ranskiksista

Vierailija
12/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kysyvät laitetaanko. Meillä on lähin ja ihan hyvä pizzeria 50 metrin päässä, toinen sitten 200 metrin päässä, ei ehdi jäähtyä. Mut laitetaan itse kotona, ei oteta paikalta. Tiedetään laatu paremmin. Eipä muuten tuu haettua usein, varmaan joskus kesällä on haettu. Joo asutaan keskeisellä paikalla, kilometrin säteellä löytyykin jo monta pizzapaikkaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei muuten hesestäkään tuu ketsua läheskään aina mukaan

Ei tuu, jollet pyydä.

Onko noin?

Minäkin olen kironnut moneen kertaan hesemyyjää kun on ”unohtanut” ketsupin ranskiksista

On

Vierailija
14/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Meidän kotipizzassa ei ainakaan pyytämättä laiteta, kai ne säästelevät

Dorka. Ei kai ne laita jollet pyydä.

Ennen aina kysyttiin tuleeko oregano ja valkosipuli. Eipä yhdenkään pizzerian edessä tuoksu enää niin herkulliselta kun vielä ysärillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Joko minä syön pizzan paikan päällä ravintolassa tai sitten ostan kaupasta pakastepizzan, josta teen oman gourmet-version lisäämällä jotain eri täytettä, edamjuustoa ja mausteita. En harrasta noutopizzoja, sillä se ehtisi vain jäähtyä siinä matkalla.

Edamissa on gourmet aika kaukana.

Edam on siinä lisäjuustona, sillä en pidä mistään homeisista juustoista. Pääasia on että on kunnolla täytettä eikä vain kuorta syötävää.

Ostan joskus mm. Tohtorismiehen Vegetale Pizzan, johon lisään esimerkiksi kebablihaa, juustoa, oreganoa, basilikaa ja valkosipulia jauheena. Tai jos pizzan valmiina täyteenä on salamia, niin saatan lisätä siihen yhden kerroksen kinkunpaloja. Leikkaan sen valmiin pizzan sitten 4 osaan, jotta sitä ei ole pakko ahtaa yhdellä kertaa vaan osan voi syödä myöhemmin. 

Vierailija
16/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tää muuten on oikeesti mielenkiintoinen juttu, ennen kysyttiin tai vaan lisättiin kysymättä ja nykyään asiakas joutuu varta vasten ruinaamaan tai varmistamaan: onko ketsuppia mukana tms

Vierailija
17/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tää muuten on oikeesti mielenkiintoinen juttu, ennen kysyttiin tai vaan lisättiin kysymättä ja nykyään asiakas joutuu varta vasten ruinaamaan tai varmistamaan: onko ketsuppia mukana tms

Se on puhtaasti taloudellinen ja ekologinen päätös. Minun ei ole koskaan tarvinnut "ruinata" vaan pyydän jos tarvitsen.

Vierailija
18/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

en tilaa, teen itse, paljon parempaa

ja halvempaa.

Aika noloa väittää että teet parempaa kuin pitseriat niissä +400c pro-uuneissa😂

Vierailija
19/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kertaa oli joskus oreganoa joka vähän ihmetytti mutta se kuului reseptiin

Vierailija
20/33 |
24.09.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut tunkee sitä tabascoa pitsaansa. Ei voi ymmärtää

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi seitsemän