Mistä haette pizzanne? Lisätäänkö siellä oregano pyytämättä? Tai jopa kysymättä?
En ikinä muista pyytää ja sitten kotona harmittaa😀
Kommentit (33)
Foodorasta tilaan, kuski tuo. Ruksaan valkosipulin ja oreganon itse tilaukseen.
Vierailija kirjoitti:
Meidän kotipizzassa ei ainakaan pyytämättä laiteta, kai ne säästelevät
Dorka. Ei kai ne laita jollet pyydä.
Ei muuten hesestäkään tuu ketsua läheskään aina mukaan
Kai nyt jokaisella on oreganoa maustekaapissakin.
Vierailija kirjoitti:
Ei muuten hesestäkään tuu ketsua läheskään aina mukaan
Ei tuu, jollet pyydä.
Oreganon pitäis olla pizzaan ihan automaatti!
Joko minä syön pizzan paikan päällä ravintolassa tai sitten ostan kaupasta pakastepizzan, josta teen oman gourmet-version lisäämällä jotain eri täytettä, edamjuustoa ja mausteita. En harrasta noutopizzoja, sillä se ehtisi vain jäähtyä siinä matkalla.
Vierailija kirjoitti:
Joko minä syön pizzan paikan päällä ravintolassa tai sitten ostan kaupasta pakastepizzan, josta teen oman gourmet-version lisäämällä jotain eri täytettä, edamjuustoa ja mausteita. En harrasta noutopizzoja, sillä se ehtisi vain jäähtyä siinä matkalla.
Edamissa on gourmet aika kaukana.
en tilaa, teen itse, paljon parempaa ja halvempaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei muuten hesestäkään tuu ketsua läheskään aina mukaan
Ei tuu, jollet pyydä.
Onko noin?
Minäkin olen kironnut moneen kertaan hesemyyjää kun on ”unohtanut” ketsupin ranskiksista
Kysyvät laitetaanko. Meillä on lähin ja ihan hyvä pizzeria 50 metrin päässä, toinen sitten 200 metrin päässä, ei ehdi jäähtyä. Mut laitetaan itse kotona, ei oteta paikalta. Tiedetään laatu paremmin. Eipä muuten tuu haettua usein, varmaan joskus kesällä on haettu. Joo asutaan keskeisellä paikalla, kilometrin säteellä löytyykin jo monta pizzapaikkaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei muuten hesestäkään tuu ketsua läheskään aina mukaan
Ei tuu, jollet pyydä.
Onko noin?
Minäkin olen kironnut moneen kertaan hesemyyjää kun on ”unohtanut” ketsupin ranskiksista
On
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meidän kotipizzassa ei ainakaan pyytämättä laiteta, kai ne säästelevät
Dorka. Ei kai ne laita jollet pyydä.
Ennen aina kysyttiin tuleeko oregano ja valkosipuli. Eipä yhdenkään pizzerian edessä tuoksu enää niin herkulliselta kun vielä ysärillä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joko minä syön pizzan paikan päällä ravintolassa tai sitten ostan kaupasta pakastepizzan, josta teen oman gourmet-version lisäämällä jotain eri täytettä, edamjuustoa ja mausteita. En harrasta noutopizzoja, sillä se ehtisi vain jäähtyä siinä matkalla.
Edamissa on gourmet aika kaukana.
Edam on siinä lisäjuustona, sillä en pidä mistään homeisista juustoista. Pääasia on että on kunnolla täytettä eikä vain kuorta syötävää.
Ostan joskus mm. Tohtorismiehen Vegetale Pizzan, johon lisään esimerkiksi kebablihaa, juustoa, oreganoa, basilikaa ja valkosipulia jauheena. Tai jos pizzan valmiina täyteenä on salamia, niin saatan lisätä siihen yhden kerroksen kinkunpaloja. Leikkaan sen valmiin pizzan sitten 4 osaan, jotta sitä ei ole pakko ahtaa yhdellä kertaa vaan osan voi syödä myöhemmin.
Tää muuten on oikeesti mielenkiintoinen juttu, ennen kysyttiin tai vaan lisättiin kysymättä ja nykyään asiakas joutuu varta vasten ruinaamaan tai varmistamaan: onko ketsuppia mukana tms
Vierailija kirjoitti:
Tää muuten on oikeesti mielenkiintoinen juttu, ennen kysyttiin tai vaan lisättiin kysymättä ja nykyään asiakas joutuu varta vasten ruinaamaan tai varmistamaan: onko ketsuppia mukana tms
Se on puhtaasti taloudellinen ja ekologinen päätös. Minun ei ole koskaan tarvinnut "ruinata" vaan pyydän jos tarvitsen.
Vierailija kirjoitti:
en tilaa, teen itse, paljon parempaa
ja halvempaa.
Aika noloa väittää että teet parempaa kuin pitseriat niissä +400c pro-uuneissa😂
Pari kertaa oli joskus oreganoa joka vähän ihmetytti mutta se kuului reseptiin
Jotkut tunkee sitä tabascoa pitsaansa. Ei voi ymmärtää
Meidän kotipizzassa ei ainakaan pyytämättä laiteta, kai ne säästelevät