Miten tehdään uunilenkki?
Ostin lenkkimakkaraa ja siitä pitäisi tehdä uunilenkkiä. Ohjeet on vähän sekavia mitä löysin. Pitääkö siitä ottaa kuoret pois? 30 minuuttia 225 asteessa luki ohjeessa. Mistä se aika otetaan? Laitanko makkaran uuniin ja lämmön päälle ja siitä aika vai vasta kun uuni on lämmennyt? Juusto? Voiko juuston lämmittää samaan aikaan vai pitääkö lämmittää erikseen ja missä asteessa? Lisätäänkö ketsuppi ennen uuniin laittoa vai sen jälkeen? Entä sinappi? Miksi ruuan laitto pitää olla näin monimutkaista?
Kommentit (5)
Hah hah. Kuoret pois, sitten syvä viilto pitkittäin ja sinne mitä mieleen juolahtaa, tomaattisiivuja, sipulinsiivuja... Maknarat vuokaan ja vierekkäin, päälle juustoraastetta. Uuniin 225 astetta puoleksi tunniksi...
Voi sitä sinappia ja/tai ketsuppia pursotella sinne viiltoonkin jos haluaa...
Lämmitetään uuni 200 asteeseen ja juostaan 5 kertaa sen ympäri!
Juostaan parikyt kierrosta ympäri Stammlageria ja sitten jonotetaan uun- eiku 'suihkuun'
Ota naulakosta lenkki ja laita se uuniin.
No,tähän on monta koulukuntaa. ELi kuorit sen makkaran,teet poikittain viiltoja ja paksu siivu juustoa siihen koloon,voip laittaa sinappiakin. Sillä aikaa kun askartelet sitä,laita uuni lämpeemään. Se on valmis kun se juusto on sulanut ja ne kolot on auenneet,en nyt osaa sanoa aikaa kauanko menee. NAmnam!
Ai niin aika alkaa,kun uuni on lämmin ja isket sen lenkin uuniin.