Laitatteko sardiinit vain leivälle ja se on siinä vai laitatteko sardiineista muutakin ruokaa?
Kommentit (14)
En muista ikinä syöneeni sardiineja.
Laitoin roskiin kun joskus epähuomiossa ostin. Piti olla savumuikkuja.
Pastassa on tosiaan hyviä. Salaattiinkin käy.
En ole Aloittaja, mutta saisiko noita pastareseptejä?
Vierailija kirjoitti:
En ole Aloittaja, mutta saisiko noita pastareseptejä?
En tiedä tarvitseeko siihen reseptiä oikeastaan. Keitetään ja valutetaan pasta ja sekoitetaan sardiinit (öljyssä) valmiiseen pastaan. Mustapippuria rouhitaan päälle. Sitruunaa voi jokainen puristaa annokseensa jos haluaa. Yrttiä, tilliä tai jotain voi laittaa jos haluaa. Superhelppoa nopeaa ja hyvää.
En ole vielä koskaan syönt saardiineja leivän päällä. Kaikenlaisilla muilla tavoilla kylläkin.
Pizzaan sopivat myös. Tomaattikastikkeen sijaan ns. valkoinen pizza esim sardiinien ja kapristen kanssa on hyvää.
Oon tehnyt caesar-kastiketta ja pasta puttanescaa.
Vierailija kirjoitti:
En ole Aloittaja, mutta saisiko noita pastareseptejä?
Oliiviöljyä
1 sipuli silputtuna
Lasi valkoviiniä
2-3 murskattua valkosipulinkynttä
1 tuore chili pieneksi hakattuna
300g paseerattua tomaattia
Oliiveja muutamaan osaan leikattuna
Tölkki sardiineja
Puoli puskaa revittyä lehtipersiljaa
Suolaa
Mustapippuria
Laitetaan tuossa järjestyksessä pannulle, sipuli saa ihan kevyesti ruskistua. Tarjoillaan spagetin kanssa.
Sellaista tahnaa niistä on tullut tehtyä. Tuoreen leivän kanssa namskis.
Ei tule mieleen, että olisin tehnyt muuta kuin lämpimiä juustoleipiä joissa sardiinit ovat aika herkkua. Täytyypä ottaa täältä esille tulevat vinkit ja kokeilla jatkossa niitäkin.
No munakasta on kalasäilykkeistä tullut tehtyä.