Teen pikalasagnen
Eli gluteenittomat lasagnelevyt, paistan jauhelihan ja laitan siihen valmiin dolmio tomaattikastikkeen, sitten mulla on lisäksi valmista dolmio vaaleaa kastiketta ja juustoraatetta. Helppoa ja hyvää. T. Ammattivalittaja
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Meilläkin on tänään lasten toiveesta lasagnepäivä. Tosin teen kastikkeet ihan oikeasta maidosta ja juustoraasteesta sekä tölkkitomaatista ja jauhelihasta hauduttamalla. Tykkään kokkailusta, kun on aikaa.
Mua ei kokkailu kiinnosta. Ap
ja lopputuloksena tää valmislasagne näyttää isoisän esinahalta.
Vierailija kirjoitti:
ja lopputuloksena tää valmislasagne näyttää isoisän esinahalta.
Höpö höpö. Ihan hyvää on. Olen mielummin ulkona, kuin kokkailen kaiken alusta lähtien. Ap
Vierailija kirjoitti:
Ei tule onnistumaaan.
On onnistunut ennenkin. Ap
Vierailija kirjoitti:
Ei tule onnistumaaan.
Noinhan valmislasagne valmistetaan joka tapauksessa, ei siitä eroa juuri mitenkään joten miksei onnistuisi? Knorrin pakkauksessa on samat asiat, soossi on jauheena ja lisätään vain vettä ja maitoa (ja jauheliha tietenkin).
No hyi helevetti. Et siis mausta edes sitä jauhelihaa?
Luin vahingossa "tein pikainstagramin" ja mietin mikä se on.
Otin äsken uunista ison makaronilaatikon, maistoin, on hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei tule onnistumaaan.
Noinhan valmislasagne valmistetaan joka tapauksessa, ei siitä eroa juuri mitenkään joten miksei onnistuisi? Knorrin pakkauksessa on samat asiat, soossi on jauheena ja lisätään vain vettä ja maitoa (ja jauheliha tietenkin).
Mä teen gluteenitonta kun mulla on keliakia. Se ei knorrin pusseista onnistu. Ap
Käyttäisit valmisvalkokastikkeen sijaan koskenlaskija ruoka&dippi cheddaria. Siis sitä purkissa myytävää juoksevaa koskenlaskijaa.
Vierailija kirjoitti:
Käyttäisit valmisvalkokastikkeen sijaan koskenlaskija ruoka&dippi cheddaria. Siis sitä purkissa myytävää juoksevaa koskenlaskijaa.
Olen mä sitä joskus käyttänyt ja ennen tein lasagnet alusta asti itse ja vielä kahta erilaista eli gluteenittoman ja tavallisen
Eipä jäänyt kuin pieni pala illaksi eli jotain muuta pitää ruuaksi illaksi keksiä. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
ja lopputuloksena tää valmislasagne näyttää isoisän esinahalta.
Höpö höpö. Ihan hyvää on. Olen mielummin ulkona, kuin kokkailen kaiken alusta lähtien. Ap
No ei lasagnen teossa mene koko päivää.
Meilläkin on tänään lasten toiveesta lasagnepäivä. Tosin teen kastikkeet ihan oikeasta maidosta ja juustoraasteesta sekä tölkkitomaatista ja jauhelihasta hauduttamalla. Tykkään kokkailusta, kun on aikaa.