Te jotka joudutte syömään gluteenitonta niin mitä syötte leivän tilalla?
Gluteeniton leipä on liian kallista niin ei tule sitä ostettua ja riisikakkujen syönti alkaa jo kyllästyttämään.
Kommentit (17)
Ilmaa. Makkarat ja juustot suoraan paketista suuhun.
Vierailija kirjoitti:
Leipä on aivan turha elintarvike.
Mikä leivän tilalle illalla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leipä on aivan turha elintarvike.
Mikä leivän tilalle illalla?
Ihan mitä haluat.
Ei se ruoka tiedä paljonko kello on.
Gluteenittomat kuivaleivät on yleensä tosi hyviä. En päivittäin syö, mutta kun on hyvää punkkua, juustoja ja muuta niin kyllä tulee silloin syötyä jotain schärin tai guillonin crackereitä. Gluteenittomat tuoreleivät ja pakasteleivät on ihan kamalia. Joskus kun jaksan, leivon itse jollain vhh reseptillä leipää, joihin tulee mantelijauhetta ja/tai perunakuitua. Näillä helteillä en leivo.
Pystyn kyllä elämään ilman leipää ja sen gluteenittomia korvikkeita.
Meillä kokeiltiin kaikki riisi-maissi-linssikakuista gluteenittomien leipien ja kurkku+kesäkurpitsaveneiden kautta kotitekoisiin gluteenittomiin leipiin ja räiskäleisiin. Helpoin oli lopulta vain skipata se leipä ja kääräistä siivu leikkelettä ja/tai juustoa salaatinlehtiin silloin kun teki mieli suolaista palaa aamulla, välipalalla tai illalla. Lopulta alkoi jäämään leikkeleetkin kauppaan.
Ei olla leipää/leikkeleitä syöty nyt muutamaan vuoteen kuin juhlien yhteydessä. Ei niitä varsinaisesti edes kaipaa. Tilalla on nyt kasvikset, hedelmät ja juustot.
Syön kaikkea muuta paitsi viljaa. En mä leipää mihinkään tarvitse.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leipä on aivan turha elintarvike.
Mikä leivän tilalle illalla?
Ihan mitä haluat.
Ei se ruoka tiedä paljonko kello on.
Illalla syödään erilaista ruokaa kuin aamulla tai päivällä. Kyllä se ruoka tietää paljon kello on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Leipä on aivan turha elintarvike.
Mikä leivän tilalle illalla?
Pitää olla aika mielikuvitukseton, jos on vaikeaa keksiä syömistä ilman leipää.
Puuroja minäkin. - Odotan jo marjakauden alkamista, vaikka ei omaan opiskelijatalouden pakkaseeni paljoa mahdukaan... Riiskakkuja syön toisinaan (siksi, että ne on halpoja ja "helppoja").
Niin mä syön gluteenitonta leipää.. Enpä ole sen pidemmälle miettinyt.
Vierailija kirjoitti:
Leipä on aivan turha elintarvike.
Minäkin voisin vaihtaa aamupalaleivän oikein mielelläni musliin mutta glueenittomana se on usein varsin kallista. Syönkin aamusiin puuroa, koska niist, ainakin osa on varsin edullisia ja ravitsevia aamupaloja
En muutenkaan ole syönyt leipää vuosiin. Se on minusta aika turha tuote. Syön ruokaa, kasviksia, hedelmiä, marjoja, munia, juustoja, lihaa ja kalaa. Mihin leipää yleensä tarvitaan?
Tee itse näkkäriä tai jotain muuta gluteenitonta leipää. Itse tehty maistuuki paremmalta kun kaupan siirappisokerileivät.
Meinasin vastata, että ihan gluteenitonta leipää, mutta ilmeisesti se ei ole sulle vaihtoehto.
Gluteenitonta näkkäriä. Niitä on paljon erilaisia.
Gluteenittomasta kaurajauhosta leipoo helposti teeleipiä.