Kerron yhden minun ruoka-ohjeeni.
Laita kattilaan pilkottu porkkana. Lisää vesi. Anna kiehua 20 min. Laita pannulle kantarellit ja kun ne on valmiita laita ne porkkanoitten joukkoon. Sitten kun 20 min on kulunut niin lisää punajuuri ja palsternakka. Anna kiehua 10 min. Syö paahtoleivän kanssa.
Kommentit (6)
Kuulostaa yhtä maukkaalta kuin ammattivalittajan kana"kastike".
Kiitos, mutta taidan jättää moisen makusinfonian kokeilematta.
tästä tulee jotain omituista mautonta mössöä. Ei jatkoon.
Mun tämän kesän suosikki on grillattu/pannulla paistettu vuohenjuustokiekko ja siihen alle vihreällä pestolla maustettu vihersalaatti. Saa nähdä milloin kyllästyn, aivan ihana kevyt lounas. :)
Porkkanakanttarellisose raa-an punajuuren kera?
Miksi pilaisin kantarellit?