Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä kokkaustapoja tai "kulinaristisia" mieltymyksiä teillä, joista ammattikokit ja ruokahifistelijät ovat kauhuissaan?

Vierailija
26.06.2021 |

Minulla mm nämä:
- haluan pihvini täysin kypsänä, ei haittaa vaikka olisi hieman kuivaksi paistettu
- pastan pitää olla täysin pehmeää
- ostan kylmäsavulohta, jonka paistan. Se on oma ihana makunsa, mikä siihen tulee

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
26.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis otsikkoon tuli pilkkuvirhe väärän sanajärjestyksen takia. Tarkoitin mitä sellaisia mieltymyksiä, joista...

Vierailija
2/11 |
26.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

- rakastan majoneesia ja syön sitä ihan ihmeellisimpien juttujen kanssa (pasta, maissi, jne)

- leikkaan kaiken samalla leikkuulaudalla ja veitsellä. Toki kasvikset ensin ja sitten vasta lihan

- jääkaapissa en laita säilytettäviin tuotteisiin avauspäivämäärää vaan muistelen aina että jaa taisin käyttää mascarponea viime viikolla kai se vielä on hyvä

- käristän useimmat ruoat induktiolieteni korkeimmalla asetuksella. Minulla oli ennen kaasuliesi ja rakastin sillä paistaa kaiken nopeasti tosi kuumalla. En jaksa "hitaasti keskilämmöllä" -räpeltämistä, ellen sitten varta vasten kokkaa slow cookerilla.

Kuulostaa aika karmealta kun listaa kaiken näin raadollisesti :D oikeasti teen kyllä hyvää maistuvaa ruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

perunasalaatin ja nakkien päälle ketsuppia.

Vierailija
4/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä haluan pihvini melkein kypsänä ja paistettu kylmäsavulohi on ihanaa! Ei saa samaa makua mitenkään muuten. Al dente pasta ei kelpaa mullekaan ja jos kypsennän kasviksia, ne pitää olla kunnolla  pehmeitä. Tykkään kastaa keksiä kahviin ja Mariekeksit on hyviä just siihen. 

Vierailija
5/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä nopeammin ruoka päätyy lautaselle, sen parempi ja jos maistuu pahalle, ketsuppi pelastaa. Pihvit tekee sen poikkeuksen eli pitää olla läpikypsä, kuivahtaminen ei haittaa minuakaan.

Makaroonilaatikko on parasta vasta seuraavana päivänä, ei tuoreeltaan.

Vierailija
6/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön vain valmisruokia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokaryhmistä bongattua - eniten tykkäyksiä ja ihastelua saa

- nistipata

- napsahtavat höyrytetyt nakit ja kaupan perunasalaatti

- maksalaatikko (eines)

- yli viikon vanhat jouluruuat

- pitkään haudutettu ruskea kastike (😂)

- luettelo parhaista dipeistä sipseille (keinojauheista)

En ole mikään hifistelijä mutt em ei kyllä syödä. Heti kun laittaa kuvan jostain oikeasta ruuasta sille vaan hymistellään, ihmiset ei vaan osaa arvostaa ruokaa eikä ruuanlaittoa

Vierailija
8/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

- rakastan majoneesia ja syön sitä ihan ihmeellisimpien juttujen kanssa (pasta, maissi, jne)

- leikkaan kaiken samalla leikkuulaudalla ja veitsellä. Toki kasvikset ensin ja sitten vasta lihan

- jääkaapissa en laita säilytettäviin tuotteisiin avauspäivämäärää vaan muistelen aina että jaa taisin käyttää mascarponea viime viikolla kai se vielä on hyvä

- käristän useimmat ruoat induktiolieteni korkeimmalla asetuksella. Minulla oli ennen kaasuliesi ja rakastin sillä paistaa kaiken nopeasti tosi kuumalla. En jaksa "hitaasti keskilämmöllä" -räpeltämistä, ellen sitten varta vasten kokkaa slow cookerilla.

Kuulostaa aika karmealta kun listaa kaiken näin raadollisesti :D oikeasti teen kyllä hyvää maistuvaa ruokaa.

Mulla on kokin koulutus (en tee enää sitä työtä) enkä ole koskaan kotona merkannut avauspäivämäärää jääkaapissa säilytettäviin tuotteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön lihaa, en syö mifua enkä tofua enkä härskistä .

Vierailija
10/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäinen liha suoraan pakastimesta haalealle paistinpannulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juon teeni aivan väärin. Juon maustettuja, esanssisia, en mittaa haudutusaikoja ja veden lämpötilaa. Muissa kulinaristisissa asioissa maku kehittyy, tässä olen toivoton.