Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syödäänkö teillä retiisiä? Voiko sitä "valmistaa" jotenkin muuten kuin

Vierailija
16.06.2021 |

viipaloimalla ja/tai silppuamalla lautasen reunalle?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää salaateissa ja viipaleina leivän päällä, varsinkin juustovoileivän.

Olen heitellyt hieman nahistuneet retiisit lämpimiin kasvisruokiin, on hyvää myös kypsänä.

Vierailija
2/6 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wokeissa, coleslaw-tyyppisissä salaateissa, uunikasviksena.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viipaloin leivän päälle tai salaattiin, kesällä kotimaista laitan myös uuniin perunoiden ja porkkanoiden kanssa.

Vierailija
4/6 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin joo, retiisin naatit (lehdet) ovat myös syötäviä, ja ne siemenpalot! Olen niitä myös säilönyt etikkaan, ovat hyviä. Myös retiisiä voi pikkelöidä, eli säilöä etikkaan.

Vierailija
5/6 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Englannissa tosiaan paahdetaan tai muuten kypsennetään.

Vierailija
6/6 |
16.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen niin hulluna retiiseihin, että napostelen ne kerralla, vaikka tekisi mieli kokeilla niitä ruoanlaitossa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kaksi