Parhaat täytteet uuniperunoihin?
Kommentit (18)
Mössö savupororouheesta tai skagenröraa
Fetatäyte, homejuustotäyte, katkaraputäyte, näitä voi kaikkia laittaa yhdessä tai erikseen, nam
Jos, ei varaa lohee niin tonnikalaa, kermaviiliä ja punasipulia.
Vierailija kirjoitti:
Mössö savupororouheesta tai skagenröraa
Mitä on skagenröra?
Voiko keitettyihin perunoihin laittaa täytettä?
Jätti iso peruna ja väliin eka voita sitten tonnikalaa. Sitten oliiveja. Mustaa pippuria.Jogurtti bulgarian tai mustikkajogurtti.
Vierailija kirjoitti:
Turkkilaista jugurttia
lohta
tilliä
sitruunamehua, suolaa, pippuria, sokeria
Muuten hyvä, mutya ISO alapeukku sokerille.
Voi. Tai oikeastaan niillä keitetyillä perunoilla voi täyttää jotain.
Kysy Matti Vanhaselta. Se voi myös antaa vinkkejä kellarihiippailuun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mössö savupororouheesta tai skagenröraa
Mitä on skagenröra?
katkarapumössö
Tonnikalatahna, savulohitahna, Skagenröra, savuporotahna. Niitä laitan meillä.
M54
ruohosipulituorejuusto
palvikinkku
maustekurkku
sinappi
En tee niitä. Cheddar juusto perunan väliin, kevyt kermaviili maustettuna kastikkeeksi. Grillimaustetta perunaan tai muuta mikä tuntuu sopivalta. Ei kuitenkaan väkevää.
Mitä niihin tahnoihin laitetaan? Kermaviiliä, turkkilaista jogurttia, kreikkalaista jogurttia, sulatejuustoa, majoneesia? Ei ole niin yksinkertaista!
Ruohosipuli kuulosti hyvältä, se jäi omasta reseptistä pois. Tuoreena. Salaattikin raikastaa perunan ohessa.
Kylmistä täytteistä suosikkeja ovat feta- tai kinkkutäyte (sekoitus majoneesia/ranskankermaa/kermaviiliä vähän sen mukaan mitä kaapista löytyy, kinkku / feta, paprika, punasipuli, mausteita). Lämpimistä täytteistä pavut juustoraasteella tai kermainen pekonisinappitäyte (pekonia, sipulia, ranskankermaa, sinappia, mausteita ja yrttejä) ja lämpimiin mukaan ehdottomasti kunnon cheddarraastetta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Turkkilaista jugurttia
lohta
tilliä
sitruunamehua, suolaa, pippuria, sokeria
Muuten hyvä, mutya ISO alapeukku sokerille.
Kyllähän kermaviilikastikkeisiinkin käytetään sokeria, yleensä 1 tl / 2 dl.
Turkkilaista jugurttia
lohta
tilliä
sitruunamehua, suolaa, pippuria, sokeria