Onko enää hyvää valkosuklaata missään?
Kaikki valkosuklaat on nykyään ihan liian makeita. Osaa ei edes tunnistaisi valkosuklaaksi jos ei näkisi mitä syö.
Kalliitkin valkosuklaat on makeita. Just ostin jonkun pienen levyn kalliimpaa suklaata ja oli kyllä niin iso pettymys.
Tai tobleronen valkosuklaa on vielä ihan jees muttei sekään kai ihan ole sitä mitä haen.
Joskus oli galag tai kalak vai miten nyt kirjoitettiinkaan valkosuklaapatukoita. Miksi niitä ei enää ole ja mikä firma niitä edes valmisti?
Kommentit (4)
Itse tykästyin Lidi halpaan 100g. valkosuklaaseen.Hinta laatu suhde! Kun joka ilta söin sitä 1vuoden sit 100g.kotini ilta-palana.Joka ikinen ilta 100g.Vaatet alkoi kiristää? Hankein vaakani paterin ja punitsin helmikuu 2021:Painoin lähes 70kg. Tuli suklaa lakko. Sen ansiosta nyt 64kg..Tavoite entiseen 60-62kg.Osaispa nautia vain joskus suklaa? En osaa,sepä se!
Ei ole, eikä koskaan ole ollutkaan.
Ja "valkosuklaa" ei ole edes suklaata.
Sekota siihen valkosuklaaseen tummaa nii ei oo makeeta