Tutkijat Tampereella ovat tehneet tulehduksellisiin suolistosairauksiin liittyvien arvoitusten ratkaisemissa merkittävän löydön.
Mutta minkä löydön? Kertokaas joku Aamulehden lukija.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta eiköhän siinä taas punaista lihaa demonisoida. Todellisuudessa liha on superruokaa joka tekee meistä terveitä ja vahvoja. Juureksia ja vihanneksia tarvitaan myös.
En tiedä, mikä on lihan demonisoinnin takana. Sellaista propagandaa on syötetty jo vuosien ajan. Onko tarkoitus tehdä ihmisistä heikkoja ja sairaita? Ainakin lääketeollisuus kiittäisi.
Prosessoitu punainen liha on se varsinainen ongelma, leikkeleet, makkarat ym. Uskon tuon oman laajan sukuni tapausten perusteella. Saariston kalansyöjät pysyneet terveinä, muualle muuttaneet makkaransyöjät ei.
Aamulehden lukijoita paikalla? Löydön summittainen sisältö kiinnostaisi. Yritin etsiä juttua tästä muista medioista, en löytänyt.
Toisesta ketjusta löytyi tämä:
"Tutkijat Tampereella ovat tehneet tulehduksellisiin suolistosairauksiin liittyvien arvoitusten ratkaisemissa merkittävän löydön: IBD-tauteihin sairastuneiden lasten ja nuorten asuinpaikoista muodostuu ajan ja paikan ryppäitä.
Tutkimusryhmässä mukana oleva Tampereen yliopiston tutkijatohtori Atte Nikkilä pitää löytöä hyvin lupaavana.
– Jos tauti muodostaa ajan ja paikan ryppäitä, se voi antaa vihjeitä siitä, mitä sellaista jossain tietyssä paikassa on tiettynä aikana ollut, mikä on aiheuttanut ryppään muodostumisen, Nikkilä sanoo."
Mahtaako viitata tuohon uutiseen.
Pco, km 10/19 ja 11/20, kaksosten la 11/21
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En tiedä, mutta eiköhän siinä taas punaista lihaa demonisoida. Todellisuudessa liha on superruokaa joka tekee meistä terveitä ja vahvoja. Juureksia ja vihanneksia tarvitaan myös.
En tiedä, mikä on lihan demonisoinnin takana. Sellaista propagandaa on syötetty jo vuosien ajan. Onko tarkoitus tehdä ihmisistä heikkoja ja sairaita? Ainakin lääketeollisuus kiittäisi.
Prosessoitu punainen liha on se varsinainen ongelma, leikkeleet, makkarat ym. Uskon tuon oman laajan sukuni tapausten perusteella. Saariston kalansyöjät pysyneet terveinä, muualle muuttaneet makkaransyöjät ei.
Liha ja makkara ovat aivan eri asioita.
Suolistosairaudet ovat liian hyvinvoivien keksittyjä sairauksia. Huomionkipeyttä.
Tulehduksellinen suolistosairaus on nimenomaan autoimmuunisairaus, jolla on myös yhteys reumasairauksiin.
En tiedä, mutta eiköhän siinä taas punaista lihaa demonisoida. Todellisuudessa liha on superruokaa joka tekee meistä terveitä ja vahvoja. Juureksia ja vihanneksia tarvitaan myös.
En tiedä, mikä on lihan demonisoinnin takana. Sellaista propagandaa on syötetty jo vuosien ajan. Onko tarkoitus tehdä ihmisistä heikkoja ja sairaita? Ainakin lääketeollisuus kiittäisi.