Kumpi on mielestäsi parempaa, japanilainen vai italialainen ruoka?
Kommentit (30)
Mietitäänpä.
Etikkainen riisipötkylä, jonka sisällä on hippunen kalaa. Lisukkeena lisää riisiä.
Vai lihaa, tomaattia, juustoa, tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä. Lisukkeena rapeakuorinen valkosipulileipä.
Hmm..
Vierailija kirjoitti:
Mietitäänpä.
Etikkainen riisipötkylä, jonka sisällä on hippunen kalaa. Lisukkeena lisää riisiä.
Vai lihaa, tomaattia, juustoa, tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä. Lisukkeena rapeakuorinen valkosipulileipä.
Hmm..
Aika pelkistetyt esimerkit.
Vierailija kirjoitti:
Mietitäänpä.
Etikkainen riisipötkylä, jonka sisällä on hippunen kalaa. Lisukkeena lisää riisiä.
Vai lihaa, tomaattia, juustoa, tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä. Lisukkeena rapeakuorinen valkosipulileipä.
Hmm..
Jos luulee että japanilainen ruoka = sushi, voi kömpiä takaisin luolaansa häpeämään...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mietitäänpä.
Etikkainen riisipötkylä, jonka sisällä on hippunen kalaa. Lisukkeena lisää riisiä.
Vai lihaa, tomaattia, juustoa, tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä. Lisukkeena rapeakuorinen valkosipulileipä.
Hmm..
Jos luulee että japanilainen ruoka = sushi, voi kömpiä takaisin luolaansa häpeämään...
Pääruuan lisukkeena on kyllä yleensä riisiä tai nuudelia.
Eri
Kunnon pitsa al dente runsailla täytteillä. Nam!
Italialaiset on boikotissa.
Koska pummaavat rahojamme.
Vierailija kirjoitti:
Italialainen.
Pitääkin matkustaa Italiaan katsomaan kuinka meidän elätit elää.
Ehdottomasti italialainen keittiö. Italiassa tuli syötyä niin paljon erilaisia kasviksia ruuan lisukkeena.
Pastaa tuli syötyä vain joskus alkuruokana vaan eli ihan pieni annos.
Japanilainen ruoka on taas paljon hiilaripitoisempaa, jota yritän välttää. Sashimia tykkään kyllä syödä.
Sanon japanilainen. Tähän mennessä kokemus on suosinut japanilaista ruokaa vaikka suurinosa siitä onkin ollut sushia ihan vain koska on niin koukuttavan hyvää. Sen sijaan kun on käynyt italialaisista ravintoloissa niin ovat AINA olleet pettymyksiä ja on tullut vain todettua että olisin tehnyt parempaa kotona.... ne kerrat kun pizzaakin on syönyt, jopa ihan kunnon pizzeriassa missä pitäisi ollu yhtä hyvää pizzaa kuin Italiassa, ovat olleet pettymyksiä. En oikein ikinä ole ymmärtänytkään pizzan suosiota....
Vierailija kirjoitti:
Mietitäänpä.
Etikkainen riisipötkylä, jonka sisällä on hippunen kalaa. Lisukkeena lisää riisiä.
Vai lihaa, tomaattia, juustoa, tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä. Lisukkeena rapeakuorinen valkosipulileipä.
Hmm..
Jos teen tämän kotonani, niin on ihan suomalaista ruokaa, jolla ei ole italialaisten pummien kanssa mitään tekemistä.
Vierailija kirjoitti:
Ehdottomasti italialainen keittiö. Italiassa tuli syötyä niin paljon erilaisia kasviksia ruuan lisukkeena.
Pastaa tuli syötyä vain joskus alkuruokana vaan eli ihan pieni annos.
Japanilainen ruoka on taas paljon hiilaripitoisempaa, jota yritän välttää. Sashimia tykkään kyllä syödä.
Kai olit tarkkana ettei pummit vieneet lompakkoasi?
Aito japanilainen ruoka Japanissa on oikeasti aika pahaa, koska makumaailmamme ovat niin erilaiset. Sushi on helpointa japanilaista syötävää.
Vierailija kirjoitti:
Mietitäänpä.
Etikkainen riisipötkylä, jonka sisällä on hippunen kalaa. Lisukkeena lisää riisiä.
Vai lihaa, tomaattia, juustoa, tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä. Lisukkeena rapeakuorinen valkosipulileipä.
Hmm..
Ai sitä väsynyttä tomaattikastiketta purkista, ja mautonta kasvihuonebasilikaa ja väärennettyä oliiviöljyä. Vai läheltä saatua tuoretta kotimaista kirjolohta, huippulaatuista japanilaista riisiä ja omalla reseptillä tehtyä sushi-zuta?
Eipä tarvitse kovin kauan miettiä...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ehdottomasti italialainen keittiö. Italiassa tuli syötyä niin paljon erilaisia kasviksia ruuan lisukkeena.
Pastaa tuli syötyä vain joskus alkuruokana vaan eli ihan pieni annos.
Japanilainen ruoka on taas paljon hiilaripitoisempaa, jota yritän välttää. Sashimia tykkään kyllä syödä.
Kai olit tarkkana ettei pummit vieneet lompakkoasi?
Ei kait niiden etelän ihmeiden tarvi enää pölliä turistiparkojen lompakkoja ja luottokortteja, kun ne on ulkoistaneet ryöstämisen EU:lle.
(Veikkaan ihan oikeasti, että elvytämme oikeasti turistien ryöstämisestä saamatta jääneitä euroja.)
Minä tykästyin kiinalaiseen ruokaan siellä käydessäni. Sielläkin syödään paljon kasviksia ruuan lisukkeena ja en kyllä syönyt riisiä kuin pari kertaa kolmen viikon aikana. Ja mitään herkkujakaan ei tullut syötyä.
Laihduin kolme kiloa vaikka söin älyttömän hyvin.
Ehdottomasti japanilainen. Molemmissa maissa kyllä käyty ja kokeiltu paljon aitoja paikallisia ruokia.
Vierailija kirjoitti:
Ehdottomasti italialainen keittiö. Italiassa tuli syötyä niin paljon erilaisia kasviksia ruuan lisukkeena.
Pastaa tuli syötyä vain joskus alkuruokana vaan eli ihan pieni annos.
Japanilainen ruoka on taas paljon hiilaripitoisempaa, jota yritän välttää. Sashimia tykkään kyllä syödä.
Vitsipäivä on 1.4. ei 1.5.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mietitäänpä.
Etikkainen riisipötkylä, jonka sisällä on hippunen kalaa. Lisukkeena lisää riisiä.
Vai lihaa, tomaattia, juustoa, tuoretta basilikaa ja oliiviöljyä. Lisukkeena rapeakuorinen valkosipulileipä.
Hmm..
Ai sitä väsynyttä tomaattikastiketta purkista, ja mautonta kasvihuonebasilikaa ja väärennettyä oliiviöljyä. Vai läheltä saatua tuoretta kotimaista kirjolohta, huippulaatuista japanilaista riisiä ja omalla reseptillä tehtyä sushi-zuta?
Eipä tarvitse kovin kauan miettiä...
Tuoko on sinusta sitä oikeaa italialaista ruokaa?
En osaa sanoa.
Mun miehen tekeminä molemmat on taivaallisia.