Jännä huomio: pizza maistuu aina pizzalta, vaikka olisi mitä täytteitä. Selitän:
Otan yleensä aina Kotipizzasta Zorbaksen, jossa on oliivia, paprikaa, fetaa ja punasipulia ja valkosipulia. Aika "kevyt" siis. Nyt keksin oman pizzan, jossa oli herkkusientä, punasipulia, tonnikalaa, rucolaa ja valkosipulia.
Eipä tuo pizzanautinto tuosta paljoa muuksi muuttunut. Ihan yhtä hyvin voi syödä mahdollisimman kevyen pizzan, koska efekti on sama. Eli ensi kerralla otan taas Zorbaksen tai keksin oman kasvispizzan.
Syöttekö te tosi tujuja vai kevyitä pizzoja? Millaisia?
Kommentit (3)
Valitsen lähes aina Margheritan, koska siinä pizzan maku on puhtaimmillaan. Margheritahan on maailman ensimmäinen pizza.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
"Nyt keksin oman pizzan, jossa oli herkkusientä, punasipulia, tonnikalaa, rucolaa ja valkosipulia."
Ihan ite keksit?
Oletko harkinnut ravintola-alaa?
Noo, sikäli kun herskan ja viinan vetämiseltä kerkeän, niin kyllä semmonen aika lihapitoinen pitsa on parempi ollu.