Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jännä huomio: pizza maistuu aina pizzalta, vaikka olisi mitä täytteitä. Selitän:

Vierailija
14.04.2021 |

Otan yleensä aina Kotipizzasta Zorbaksen, jossa on oliivia, paprikaa, fetaa ja punasipulia ja valkosipulia. Aika "kevyt" siis. Nyt keksin oman pizzan, jossa oli herkkusientä, punasipulia, tonnikalaa, rucolaa ja valkosipulia.

Eipä tuo pizzanautinto tuosta paljoa muuksi muuttunut. Ihan yhtä hyvin voi syödä mahdollisimman kevyen pizzan, koska efekti on sama. Eli ensi kerralla otan taas Zorbaksen tai keksin oman kasvispizzan.

Syöttekö te tosi tujuja vai kevyitä pizzoja? Millaisia?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
14.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noo, sikäli kun herskan ja viinan vetämiseltä kerkeän, niin kyllä semmonen aika lihapitoinen pitsa on parempi ollu.

2/3 |
14.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valitsen lähes aina Margheritan, koska siinä pizzan maku on puhtaimmillaan. Margheritahan on maailman ensimmäinen pizza. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Nyt keksin oman pizzan, jossa oli herkkusientä, punasipulia, tonnikalaa, rucolaa ja valkosipulia."

Ihan ite keksit?

Oletko harkinnut ravintola-alaa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kahdeksan