Suosittele kaasugrilliä, weber olisi varmana hyvä mutta kallis.
Kommentit (136)
Sen kiinalaisversio, Veper.
Saa tilattua Wishistä. Ei siihen tosin sovin kun yksi makkara kerrallaan.
Vierailija kirjoitti:
Sen kiinalaisversio, Veper.
Saa tilattua Wishistä. Ei siihen tosin sovin kun yksi makkara kerrallaan.
Tai kaksi pientä nakkia.
ÖÖÖÖÖööööö..... Eikö kaasugrillit ole nykyään hieman noloja?
Vierailija kirjoitti:
ÖÖÖÖÖööööö..... Eikö kaasugrillit ole nykyään hieman noloja?
Ei. Kesäkeittiössä on syytä olla kunnollinen kaasugrilli ja kunnollinen hiiligrilli, esim Big Green Egg tai muu kamado jolla voi myös savustaa. Kummallekin on käyttöä.
Weber on tosiaan kallis mutta laadukas ja varaosien saatavuus erinomainen, joten käyttöikää voi luvata helposti ainakin toistakymmentä vuotta. Jostakin honkkarin halpisrutkusta vähintäänkin ruostuu polttimot puhki jo muutamassa kesässä ja sitten on uuden hankinta edessä.
Halvoissa on lämpötilajakauma huonohko. Tai voi kai se tuurilla olla hyväkin.
Jos voit säilyttää säältä suojassa, niin myös halpisgrillit säilyy ihan hyvin. Meillä on grilli katoksessa ja on jo yli kymmenen vuotta säilynyt hyvänä vaikka oli Tokmannista ostettu muutaman satasen grilli. Pesen sen myös joka kesä uuninpesuaineella niin ei ole mitään muhivia rasvapaskakertymiä joiden alta alkaisi ruostumaan.
Köyhän ei kannata ostaa halpaa. Satsaa laatuun. Weber!
Kaasuhan on sama kuin pistäisi uuniin. Smoky flavour jää saamatta.
Mikä on paras weberin grilli malli?
Vierailija kirjoitti:
Mikä on paras weberin grilli malli?
Riippuu vähän esim että kuinka monelle halutaan valmistaa yleensä ruokaa joka vaikuttaa suoraan grillauspinta-alaan mutta yleisesti
Blackstone ja pallogrilli. Käytettynäkin saa laatugrillejä.
Vierailija kirjoitti:
Kaasuhan on sama kuin pistäisi uuniin. Smoky flavour jää saamatta.
Jos tykkää vetisistä ja mauttomista makkaroista niin kaasugrilli on siihen hyvä. Joskus jos kiire niin "grillaan" kaasulla. Pari kesää joskus 25v sitten oli paljonkin käytössä.
Meidän mies osti ihan ökyhintaisen Weberin grillin. Naapurit katsoi hieman kateellisina eilen kun mies kokkasi päivällistä töiden jälkeen pihalla.
Weber tulee pidemmän päälle halvemmaksi kun ei tarvitse uusia parin vuoden välein ja saa ostettua varaosia.
Kyllä kunnon kaasugrillille löytyy aina käyttöä. Meillä käytetään kaasugrilliä arkena kun halutaan ruokaa nopeasti. Kamadolla sitten pitkän kaavan mukaan viikonloppuisin ja laavun kotakeittiöllä silloin kun halutaan nokipannukahvit ja muurinpohjalettuja. Ei me ainakaan pärjättäisi pelkällä hiiligrillillä.
Weber on nyt ollut jotain 12 vuotta ilman ongelmia ja vähällä huollolla. Osta rostirautaritilät jo hankittaessa, niillä alkuperäisillä keraamisesti pinnoitetuilla palaa päreet niitä putsatessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaasuhan on sama kuin pistäisi uuniin. Smoky flavour jää saamatta.
Jos tykkää vetisistä ja mauttomista makkaroista niin kaasugrilli on siihen hyvä. Joskus jos kiire niin "grillaan" kaasulla. Pari kesää joskus 25v sitten oli paljonkin käytössä.
Valinta tehdään makkarahyllyllä. Kunnon makkarassa ei ole vettä, eikä mikään grilli mausta makkaraa. Onko mitään järkeä makkaraa millään hiilellä grillata, kun hiilet maksavat enemmän kuin makkarat.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaasuhan on sama kuin pistäisi uuniin. Smoky flavour jää saamatta.
Jos tykkää vetisistä ja mauttomista makkaroista niin kaasugrilli on siihen hyvä. Joskus jos kiire niin "grillaan" kaasulla. Pari kesää joskus 25v sitten oli paljonkin käytössä.
Valinta tehdään makkarahyllyllä. Kunnon makkarassa ei ole vettä, eikä mikään grilli mausta makkaraa. Onko mitään järkeä makkaraa millään hiilellä grillata, kun hiilet maksavat enemmän kuin makkarat.
Nestekaasu palaessaan kehittää vettä. Jos et sitä tiennyt.
Weber