Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sulatin kanaa ruoaksi, paistoin ja tästä tuli todella pahaa?

Vierailija
09.04.2021 |

Miksi välillä pakkasesta sulatetusta tulee todella pahanmakuista ja välillä ei?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäistä kanaa siis paistoin pannulla, kengänpohjalta maistuu nyt. ap

Vierailija
2/6 |
09.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jäistä kanaa siis paistoin pannulla, kengänpohjalta maistuu nyt. ap

No ei ihme, että maistuu. Ei ole millään tasolla järkevää paistaa jäistä lihaa pannulla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana pitää antaa mennä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista, aivan kuten jokainen liha. Siis optimaalisesti.

Siksi otan aina paistettavan lihan vähintään 1h ennen paistoa jääkaapista istumaan pöydälle.

Eron huomaa. Minäkin paistoin kiireessä eilen jääkaappikylmää kanaa, ja se oli täyttä paskaa verrattuna huoneenlämpöisenä paistettuun.

Vierailija
4/6 |
09.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastimessakaan tuotteet eivät säily loputtomasti, eikä ruokia kannata säilyttää pakastimessa yli neljää kuukautta.

Vierailija
5/6 |
09.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kana pitää antaa mennä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista, aivan kuten jokainen liha. Siis optimaalisesti.

Siksi otan aina paistettavan lihan vähintään 1h ennen paistoa jääkaapista istumaan pöydälle.

Eron huomaa. Minäkin paistoin kiireessä eilen jääkaappikylmää kanaa, ja se oli täyttä paskaa verrattuna huoneenlämpöisenä paistettuun.

Kiitos. Tätä epäilinkin.

Tämä ei ehtinyt sulaa huoneenlämpöiseksi. Tunnin tosin oli huoneenlämmössä.

Vierailija
6/6 |
10.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausta, hauduta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän yhdeksän