Sulatin kanaa ruoaksi, paistoin ja tästä tuli todella pahaa?
Miksi välillä pakkasesta sulatetusta tulee todella pahanmakuista ja välillä ei?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Jäistä kanaa siis paistoin pannulla, kengänpohjalta maistuu nyt. ap
No ei ihme, että maistuu. Ei ole millään tasolla järkevää paistaa jäistä lihaa pannulla.
Kana pitää antaa mennä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista, aivan kuten jokainen liha. Siis optimaalisesti.
Siksi otan aina paistettavan lihan vähintään 1h ennen paistoa jääkaapista istumaan pöydälle.
Eron huomaa. Minäkin paistoin kiireessä eilen jääkaappikylmää kanaa, ja se oli täyttä paskaa verrattuna huoneenlämpöisenä paistettuun.
Pakastimessakaan tuotteet eivät säily loputtomasti, eikä ruokia kannata säilyttää pakastimessa yli neljää kuukautta.
Vierailija kirjoitti:
Kana pitää antaa mennä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista, aivan kuten jokainen liha. Siis optimaalisesti.
Siksi otan aina paistettavan lihan vähintään 1h ennen paistoa jääkaapista istumaan pöydälle.
Eron huomaa. Minäkin paistoin kiireessä eilen jääkaappikylmää kanaa, ja se oli täyttä paskaa verrattuna huoneenlämpöisenä paistettuun.
Kiitos. Tätä epäilinkin.
Tämä ei ehtinyt sulaa huoneenlämpöiseksi. Tunnin tosin oli huoneenlämmössä.
Jäistä kanaa siis paistoin pannulla, kengänpohjalta maistuu nyt. ap