Syötteko te koskaan niin pastaa että laitatte päälle voinokareen?
Ystäväni piti outona niin mietin syökö kukaan muu näin
Kommentit (22)
Minä syön voita niin, että laitan päälle pastanokareen.
Joskus opiskeluaikana joo. Joskus tuli ihan hillitön himo syödä vahvassa lihaliemessä keitettyä spaghettia, lisukkeena pelkkä voi ja ketsuppi. Sellaista se oli ennen vanhaan ennen kuin nuudelit yleistyivät.
Laitan kattilaan ja sekoitan ja hieman härän- tai vasikanfondia antamaan makua.
Pastaan (minun mielestäni ihan vaan makarooni) laitetaan voita, kun se on kypsää.
Juu keitettyä makaroonia, voita ja ketsuppia.
Laitan nokareen kattilaan kun olen kaatanut vedet pois, sulaa sinne ja sekoitan vähän. Tämä on hyvä jos ei ole mitään rasvaista lisättävää pastaan, ei jää niin kuivaksi.
Opiskeluaikaan tuli sotkettua voita keitettyihin makaroneihin että sai niihin edes jotain makua, kun en käytä ketsuppiakaan.
Laitan palstaväen kauhuksi margariinia pastan sekaan.
Tein joskus lapsena niin, että keitin makaroneja ja laitoin siihen voisilmän. Siis tein kerran näin.
Kyllä, se on hyvää! Spagettiin voita ja mausteita.
Paahdan hetkenn mustapippuria paistinpannulla, joukkoon voita ja tän seoksen kaadan pastan joukkoon. Päälle parmesanjuustoa.
Joo pastaan voita ja sitruunamehua ja parmesanost. Pippuria
En. Ja mä en oo muuten koskaan syönyt pastaa ja ketsuppia.
Vierailija kirjoitti:
En. Ja mä en oo muuten koskaan syönyt pastaa ja ketsuppia.
Siis yhdessä, tarkoitan, jäi sana pois.
Keitetty makaroni paistinpannulle. Paistan voissa. Muna sekaan ja syödään ketsupin kanssa
Kyllä voi syventää sen pastan maun, eikä paljon muuta tarvitakaan.
Voita, suolaa ja pippuria pari rouskausta.
En ainakaan minä. Laitan oliiviöljyä.