Parhaat lihankorvikkeet ja vinkit höystämiseen
Olen ihan hulluna Hesen soijatuotteisiin, ja oikeastaan myös siihen vekejauhispihviin. Harmi, kun näitä ei saa eineksinä, koska se vekepihvi menee ihan sellaisesta einesjauhelihapihvistä.
Kasvisjauhiksista olen kokeillut Muuta ja Beyond Meatia bolognesessa, tuolloin valitettavasti BM vei vielä voiton. Onneksi Pouttulta tulee jatkuvasti jotain kasvisjuttua ulos.
Olen yrittänyt pakasteesta etsiä hyviä kasvispullia, mutta toistaiseksi en ole löytänyt yhtä hyviä, kuin sellaiset jo myynnistä poistetut pullat.
Millaisia lihankorvikkeita itse käytätte? Ja miten höystätte esimerkiksi soijasuikaleita?
Kommentit (8)
Olet hörähtänyt paskaan. Osta kunnon lihaa tiskiltä ja imet sitä kovaa raakana ja räpläät samalla itseäsi.
Pakasteesta Kasvisjauhispyörykät on hyviä, ja eineshyllystä Boltsit. Mä en oo tykännyt yhdestäkään jauhelihamaisesta kasvistuotteesta, käytän mieluummin esim. soijarouhetta tai mifua. Yosan kaurapala on myös hyvä, käytetään samalla tavalla kuin tofua. Ihanaa kun nykyään on niin paljon vaihtoehtoja kasvissyöjille! Vaikka tykkään kyllä myös ihan perinteisistä pavuista ja linsseistäkin.
Itse tykkään kukkakaaliwingseistä. Dipattuna Siipiweikkojen kastikkeeseen ihan sama onko se lihaa vai muuta.
Quorn toimii ihan samoin kuin kana. Kumpikaan ei itsessään maistu miltään niin maustaa voi samalla tavalla.
Vöner on hyvä jos etsit juurikin lihankorviketta.
Samoin Beyond Burger pihvi.
Eivät periaatteessa vaadi muuta kuin lisukkeet ympärille.