Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pakastemarjojen käyttö smoothiessa - neuvokaa avutonta!

Vierailija
23.01.2021 |

Nää marjat jäävät käyttämättä, korkeitaan piirakan teen niistä. Ei mitään järkeä kun niitä pitää aina keittää mössöksi ja odottaa että jäähtyy ennen kuin smoothien voi laittaa.

Kuumennus tekevät niistä myös todella happamia.

Eli kysymys kuuluu. Miten näitä sais syötävän muotoiseksi?

Kommentit (40)

Vierailija
1/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miks ne pitää keittää? Osta kunnon smoothiekone.

Vierailija
2/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka ne keittää? En mä ainakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tehosekoittimeen mustikoita ja rahkaa ja loraus mehua

Vierailija
4/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Porvoosta päivää taas.

Vierailija
5/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otat hyvissä ajoin sulamaan. Säilyvät jääkapissa useita päiviä.

Vierailija
6/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta kotimaisia marjoja niin ei tarvii keittää. Minä kerään ja pakastan itse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miks ne pitää keittää? Osta kunnon smoothiekone.

Ulkomaiset pakastemarjat AINA keitettävä! Kotimaisia ei tarvii. Ap, osta jatkossa vain kotimaisia pakastemarjoja.

Vierailija
8/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne pannaan sinne sekoittimeen jäisinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En keitä kotimaisia marjoja koskaan, ulkomaiset sitten erikseen. Mutta jos kismittää, tee hilloa.

Vierailija
10/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäisenä lasiin ja bamix perään. Ihan parasta just jäisistä marjoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisi kiva tietää äidinkielenopettajasi nimi.

Vierailija
12/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä just tänään tein: 1L A+ luonnon yoghurttia. 2-3dl jäisiä mustikoita, 2 banaania, kourallinen tyrnimarjoja, 1-2dl puolukoita ja 3dl mansikoita. Kaikki marjat jäisinä, paitsi mansikoita vähän lämmitin miksorra kun oli yhtenä könttinä.

Tosi hyvää varsinkin heti kun on vielä jäätävän kylmää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikset keitä edellisenä päivänä ja laita jäähtymisen jälkeen jääkaappiin. Sitten seuraavan 24h sisällä smoothieksi ja sokeria tai muuta makeutusta (esim ylikypsä banaani) oman maun mukaan.

Vierailija
14/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin sanoisin, että osta kotimaisia marjoja. Ei tarvitse keitellä.

Jos kyse taas on siitä, että marjoista ei saa tarpeeksi sileitä jäisinä, panosta silloin parempaan tehosekoittimeen. Jos tehosekoittimen tiedoissa on, että sillä jäämurskankin teko onnistuu, niin silloin pakastemansikoistakin tulee sileitä. Mutta tosiaan 20-40 euroa maksava blenderi ei tuohon taivu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämän täytyy olla provo!

Tein taas aamulla hyvän smoothien, josta riittää kahdeksi päiväksi. Pilkoin blenderiin kaksi banaania, lisäsin kotimaisia jäisiä puolukoita ja mustikoita molempia pari desiä, ison kourallisen kuorittuja maapähkinöitä, kourallisen kurpitsansiemeniä ja muutaman kuivatun luumun. Sitten loraus maitoa ja vaniljajugurttia niin paljon, että blenderi näytti 1.4l. Sitten vain vajaan minuutin verran täydellä teholla ja satsi oli valmis.

Vierailija
16/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi ostat kakkamarjoja?

Vierailija
17/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miks ne pitää keittää? Osta kunnon smoothiekone.

Ulkomaiset pakastemarjat AINA keitettävä! Kotimaisia ei tarvii. Ap, osta jatkossa vain kotimaisia pakastemarjoja.

Ei ole tullut koskaan mieleen ostaa ulkomaisia marjoja.

Vierailija
18/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tämän täytyy olla provo!

Tein taas aamulla hyvän smoothien, josta riittää kahdeksi päiväksi. Pilkoin blenderiin kaksi banaania, lisäsin kotimaisia jäisiä puolukoita ja mustikoita molempia pari desiä, ison kourallisen kuorittuja maapähkinöitä, kourallisen kurpitsansiemeniä ja muutaman kuivatun luumun. Sitten loraus maitoa ja vaniljajugurttia niin paljon, että blenderi näytti 1.4l. Sitten vain vajaan minuutin verran täydellä teholla ja satsi oli valmis.

Miks pilaat muuten hyvän smoothien pähkinöillä ja siemenillä? Ei tuohon enää lisää kuituja tartte kun on marjoja. Nuo siemenet ja pähkinät vaan aiheuttavat koostumukseen rakeisuutta ja sitten lapset ei tykkää.

Vierailija
19/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miks ne pitää keittää? Osta kunnon smoothiekone.

Ulkomaiset pakastemarjat AINA keitettävä! Kotimaisia ei tarvii. Ap, osta jatkossa vain kotimaisia pakastemarjoja.

Ei ole tullut koskaan mieleen ostaa ulkomaisia marjoja.

Ei ole edes tullut mieleen! Kotimaiset Pirkka-mansikat, mustikat, herukat ja puolukat ovat edullisia.

Vierailija
20/40 |
23.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä just tänään tein: 1L A+ luonnon yoghurttia. 2-3dl jäisiä mustikoita, 2 banaania, kourallinen tyrnimarjoja, 1-2dl puolukoita ja 3dl mansikoita. Kaikki marjat jäisinä, paitsi mansikoita vähän lämmitin miksorra kun oli yhtenä könttinä.

Tosi hyvää varsinkin heti kun on vielä jäätävän kylmää.

Ja mikäs tässä nyt on vikana kun pitää alapeukuttaa? Olisko pitänyt jotain pinjannsiemeniä tai muuta linnunruokaa tunkea sekaan?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän yhdeksän