Halpoja (possun, naudan) ruhonosia?
Eli mitkä ovat kilohinnaltaan halvempia?
Kassler on suht edullista ja sitä löytyy kyllä normiarketista, mites muita?
Pitkä haudutusaika ei ole ongelma
Kommentit (10)
Possun lapa on edullista. Pitkään kypsytettynä hyvää ja mureaa.
Possusta lapa, kassler, posket, potka. Kaikesta saa herkkua.
Naudasta rinta, lapa, butchers steak (en tiedä mikä suomeksi), potka
Vasikasta yksi parhaista osista picancha, sitä saa usein 16€/kilo ja on maailman parasta lihaa (Suomessa mainostettava naudan vastaava on huonoa). Tuota meillä syödään vähintään kerran kuukaudessa
Possu on läpensä suurinpiirtein samoissa hinnoissa. Ehkä sisäfilettä lukuun ottamatta.
Vierailija kirjoitti:
Sorkat.
Ostin kerran kokeilunhalusta, piti tilata ensin, kylläpä lihakauppias katsoi pitkään.
Vierailija kirjoitti:
Häntä.
Piti oikein tilata kerran. Kylläpä teurastaja katsoi pitkään...
Vierailija kirjoitti:
Häntä.
Häränhäntä on parasta soppaan!
Kaikki rasvaisemmat osat on halvimpia. Ja parempia kuin rasvattomat.