Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihan savustukseen apua! Onko savustajia paikalla?

Vierailija
07.01.2021 |

Haluaisin pulled beefiin savun makua, mutta en usko että osaisin hoitaa koko kypsennyksen sähkösavustimessa.
Voiko naudan ulkopaistin kypsentää esim. osittain uunissa ja osittain savustimessa?
Eli vaikka 4-5 h uunissa + 30 minuuttia savustusta päälle? Tai toisin päin; ensin savustus 30 min + lopuksi ajaksi uuniin?

Olen kokematon savustaja, aiemmin savustanut vain kalaa mutta haluaisin kokeilla nyt uutta..
Kiitos jos joku voi auttaa!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
07.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit kypsentää lihan uunissa ja sitten savustus. Juuri niin kuin itse ehdotit. 

Vierailija
2/2 |
07.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Tästä on vaikea löytää ohjeita netistä. 

Mutta aion kokeilla näin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän kahdeksan