Lue keskustelun säännöt.
Lihan savustukseen apua! Onko savustajia paikalla?
07.01.2021 |
Haluaisin pulled beefiin savun makua, mutta en usko että osaisin hoitaa koko kypsennyksen sähkösavustimessa.
Voiko naudan ulkopaistin kypsentää esim. osittain uunissa ja osittain savustimessa?
Eli vaikka 4-5 h uunissa + 30 minuuttia savustusta päälle? Tai toisin päin; ensin savustus 30 min + lopuksi ajaksi uuniin?
Olen kokematon savustaja, aiemmin savustanut vain kalaa mutta haluaisin kokeilla nyt uutta..
Kiitos jos joku voi auttaa!
Kommentit (2)
Kiitos! Tästä on vaikea löytää ohjeita netistä.
Mutta aion kokeilla näin!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voit kypsentää lihan uunissa ja sitten savustus. Juuri niin kuin itse ehdotit.