Naurattaa nakki-perunasalaatti-ihmiset
Eikö muuta uudenvuodenruokaa keksitä? Meillä oli eilen juustofondue gruyerestä ja tänään jatketaan appenzellerillä racletessa.
Kommentit (65)
Hienoa ap. Juuri syön viimeisiä nakkeja ja perunasalaattia. T. Ammattivalittaja
varmaan sen omat sotkut ja miettii, miten paljon parempaa olisi ne nakkiperunat.
Vieläkö löytyy juntteja, jotka syövät juustofondueta? Luulin, että tuo jäänyt -90 luvulle
Olen ihan samaa mieltä! Kaupan perunasalaatit ovat suurimmaksi osaksi majoneesia eli rasvaa. Kyllä sitä lusikoidessa vuosi alkaa mahtavasti!
Se on varmaan monille niin perinne että niitä pitää saada, oli ne herkkua tai ei. Itse opin vasta aikuisena että ne on uuden vuoden perinneruokaa. Itse en siis nakeista välitä.
Äizyccä kirjoitti:
Olen ihan samaa mieltä! Kaupan perunasalaatit ovat suurimmaksi osaksi majoneesia eli rasvaa. Kyllä sitä lusikoidessa vuosi alkaa mahtavasti!
Rasvaa se pääosin nuo AP:n juustotkin on joten ei se eri muoto siitä sen vähemmän junttia tee.
Ap ei edes tiedä mitä ne ovat ja miten ne valmistetaan. XD
Nakkasin oman racleten kirpputorille ja joku osti sen sieltä. En naura toisten ruoille, vaikka en nakeista tykkääkään. Syököön kukin mistä tykkää tai mitä haluaa.
Minua on taas aina naurattanut juustofondue-gruyere-appenzeller-raclette - ihmiset. Tirsk!
Ihanan simppelit naurunaiheet 😊
Itsellä kehittyneempi huumorintaju, mut hei varmaan sussakin jotain hyvää on. Ehkä.
Siis söitte eilen juustokastiketta ja tänään jatkatte pelkällä juustoköntsän syönnillä? Ei kuulosta namilta.
Itse tehty perunasalaatti ja oikeita nakkeja, nams 😋 kaupan einessalaatti ja jauhonakit, yöks 🤢
Naurattaa vieraskielisillä ruokien nimillä brassailevat "gourmet-snobit". Paikallisia läskisooseja nekin vain ovat vaikka hienommalta vain omassa päässään ranskankieliset nimet kuulostaisivatkin. Toi jengi söis vaikka hevosenpaskaa jos sillä olisi ranskalainen gourmet-nimike.
Naurattaa ihmiset joita kiinnostaa mitä muut syövät.
Äizyccä kirjoitti:
Olen ihan samaa mieltä! Kaupan perunasalaatit ovat suurimmaksi osaksi majoneesia eli rasvaa. Kyllä sitä lusikoidessa vuosi alkaa mahtavasti!
Kannattaakin tehdä oma salaatti, johon ei laita ollenkaan majoneesia, ja esim runsaasti omenaa, sipulia ja muuta terveellistä ja raikasta. Ja saa hyvää.
Fonduepannuilijat on kyllä melkoinen muinaisjäänne - ei kai kukaan enää oikeasti..?? 🙈🙈
Ihanaa tuottaa iloa ihmisille. Ja niinkin helposti kuin syömällä jouluna perinneruokia ja uunnavuonna nakkeja ja perunasalaattia.
Miksi sinua naurattaa?