Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Parhaat vinkkisi blineihin?

Vierailija
28.12.2020 |

En ole koskaan tehnyt, mutta ajattelin uudeksivuodeksi laittaa. Onnistuuko tavallisella pikkulättypannulla?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
28.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt myös pikkulettujen pannulla. Jos teet, suosittelen tekemään kunnollisen, edellisenä päivänä aloitetun taikinan, ei mitään pikablinejä. Kunnon taikinasta tulee parhaat blinit. Paista riittävän alhaisella lämmöllä, että kypsyvät myös sisältä.

Vierailija
2/3 |
28.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikina on tärkeä. Tattarijauhoja ja nostatus yön yli.

Täytteiksi smetanan rinnalle savulohta, mätiä ja sipulisilppua sekä hunajaa ja suolakurkkuja.

Paistaminen vie aikaa, meillä paistetaan ainakin kolmella pannulla yhtä aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
28.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata yrittää oikaista jättämällä voin kirkastaminen väliin. Kirkastettu voi kestää korkeampia lämpötiloja ja blinistä tulee rapeampi. Voi palaa helposti.

Paras on keskittyä tekemään ne blinit hyvin, eikä miettiä vain täytteitä. Kun itse blini on hyvä, on lopulta aika sama, mitä sen kanssa tarjotaan. Huonoa bliniä taas ei pelasta mikään määrä hienointa kaviaaria.