Lue keskustelun säännöt.
Täytyyhän kinkun olla kypsä kun sisälämpötila 80 astetta?
Kommentit (11)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun otat pois lämpö nousee 2-3 astetta sen jälkeenkin
Sisältö jatkuu mainoksen alla
75-85 astetta, riippuu miten mureaa haluaa. 80-85 astetta niin tulee ylikypsää ja mureaa joulukinkkua. Nää o makuasioita.
Pääasia on, että ostaa tiinu- eli tönkkösuolatun kinkun eikä näitä moderneja ruiskusuolattuja.
Ei muuten välttämättä ole!
Esim. niillä joilla on Fahrenheit mittari.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Ei muuten välttämättä ole!
Esim. niillä joilla on Fahrenheit mittari.
Mitä 80 C on fahrenheiteissä?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aika hurja meininki teillä. Meillä on sisälämpötila 25 astetta ja mainiosti tarkenee.
Ota pois vaan.