Miksi SEKA hedelmä soppaan käy vain tietyt hedelmät?
Kommentit (11)
Sekahedelmäpussissa on kuivattua omenaa, päärynää, aprikoosia ja persikkaa. Sekaan sopiia hyvin lisätä myös kuivattuja viinirypäleitä eli rusinoita. Eli nämä kaikki käyvät
Kuivattuja viikunoita ja taateleita en ole kokeilut, mutta varmaan nekin toimisivat.
Appelsiinista voi tehdä keiton erikseen, sitä ei saa Suomesta kuivattuna. Kuivattuja pomeranssiviipaleita olen nähnyt koristeena kukka-asetelmissa.
Sekahedelmäsoppa on tehty yleensä kuivatuista hedelmistä eli niistä, mitä siinä kuivahedelmäpussissa on. Jokainen voi keittää oman soppansa mistä vaan haluaa.
Perinteet velvoittaa. Älkääkä nyt pilatko tätäkin niin kuin on käynyt joulutortulle. Jossain vaiheessa se joulutorttu ei ole enää joulutorttu kun siihen lisätään jotain v...n ranskanperunoita ja muita rehuja.
Vierailija kirjoitti:
Miksi muka ei käy?
Tämä! Haluaisin kuulla aloittajalta tarkemmin mihin perustaa väitteensä. En ole missään nähnyt kieltoa liittyen mitä hedelmäsoppaan saa laittaa.
Leila Koo kirjoitti:
Sekahedelmäpussissa on kuivattua omenaa, päärynää, aprikoosia ja persikkaa. Sekaan sopiia hyvin lisätä myös kuivattuja viinirypäleitä eli rusinoita. Eli nämä kaikki käyvät
Kuivattuja viikunoita ja taateleita en ole kokeilut, mutta varmaan nekin toimisivat.
Appelsiinista voi tehdä keiton erikseen, sitä ei saa Suomesta kuivattuna. Kuivattuja pomeranssiviipaleita olen nähnyt koristeena kukka-asetelmissa.
Kuivatut luumut unohtuivat.
Jos kasviskeitosta saa lihakeittoa lisäämällä tuoretta lihaa, eikö hedelmäsoppaan voisi lisätä kuivalihaa? 🤔
Voithan itse laittaa sekahedelmäsoppaasi vaikka tomaattia, sehän on oikeasti tomaattipensaan marja, mutta ei se mitenkään lisää makuelämystä.
Leila Koo kirjoitti:
Sekahedelmäpussissa on kuivattua omenaa, päärynää, aprikoosia ja persikkaa. Sekaan sopiia hyvin lisätä myös kuivattuja viinirypäleitä eli rusinoita. Eli nämä kaikki käyvät
Kuivattuja viikunoita ja taateleita en ole kokeilut, mutta varmaan nekin toimisivat.
Appelsiinista voi tehdä keiton erikseen, sitä ei saa Suomesta kuivattuna. Kuivattuja pomeranssiviipaleita olen nähnyt koristeena kukka-asetelmissa.
Taateli menee soseeksi, kun sen keittää. Taatelikeitto olisi aika epämiellyttävää ulkonäöltään ja suutuntumaltaan. Enkä usko että sekahedelmäpussissa olisi persikkaa, koska sekin soseutuisi keitettäessä. Sitrushedelmätkään eivät kuivaamisesta + liotuksesta ja keittämisestä ainakaan paranisi. Sitruunamehulla voi kyllä maustaa sekahedelmäsopankin, jos haluaa vähän pirteämmän makuista.
Voit laittaa sinne vaikka litsiä...kuka sua kieltää?