Parsakaali ja kukkakaali, keitettyttenä vai paistettuna
Kommentit (21)
yök kummallekki,oon koittanu ja koittanu,hyi on hyi on hyi
Kummasta sinä tykkäät. Kerro sinä ensin pitkä polveileva tarina?
Vai onko sinulla kukkakaalikorvat?
Monta päivää paistettu parsakaali ja kukkakaali säilyy jääkaapissa?
Kaikissa muodoissa, mutta useimmiten ketitän, kun on niin helppoa.
Keitettynä haisee tosi pahalle. Suosittelisin paistoa.
Teen yleensä kukkakaalimuusia ja parsakaalin syön keitettynä tai paistan pannulla.
ei auta maistelut kirjoitti:
yök kummallekki,oon koittanu ja koittanu,hyi on hyi on hyi
keitä liemikuution kanssa
laita blenderiin
lisää kuumaa maitoa ja voita sekä suolaa
Ei ainakaan keitetyttettyttyttynenä! Haisee pahalle! Syön mieluiten raakana.
Molemmista pidän, uunissa tulee maukkainta.
Mun perheelle:
parsakaali quichessä
kukkakaali uunissa paahdettuna juustokuminalla maustettuna
Molemmat menee kyllä ihan myös keitettyinä - itse inhoan syvästi varsinkin kukkakaalia...
Yleensä paahdan. Ei ole oma suosikki keitettynä, kun muuttuu sellaiseksi vetiseksi mössöksi helposti.
molemmat keitettynä, voita niskaan veden valutuksen jälkeen tai gratiinina.
kukkakaalista saa loistavia pyreitä, kun maustaa eri tavoilla.
Nyhtökypsä parsakaali, jossa on homejuustoa, persiljaa, silliä, lihaliemikuutiota ja piimää!
Gratiinina, kiitos.