Käytetäänkö teillä usein leipäjuustoa? Miten?
Olen ajatellut ettei sille suurta menekkiä olisi vaan mitenhän on. Meillä ostetaan usein ja käytetään esim. keitoissa tai padoissa. Ne palaset ovat ihania kun ovat pikkasen päässeet sulamaan lämpimään ruokaan.
Kommentit (12)
Kauppaan jää. Meillä syödään leipä ja juusto erikseen.
Joskus on meillä salaatin proteiinina. Joskus taas jonkun riisi & kastike setin proteiinina.
Kuuman kahvin sekaan. Yleensä ensin juustoa puoli mukia ja päälle kuumaa kahvia. Sitten kun kahvi on juotu, ovat juustot parhaimmillaan.
AINA kun se on alennuksessa! Salaattiin, välipalaksi, muuten vain herkutteluun, juustopaistiin.
Vierailija kirjoitti:
AINA kun se on alennuksessa! Salaattiin, välipalaksi, muuten vain herkutteluun, juustopaistiin.
Minä ostan myös aina kun on -30% ja pilkon ja pakastan. Ei vaikuta mitenkään makuun tai noissa lämpimissä ruoissa suutuntumaan. ap
Ihaninta pannulla lämmitettynä. Tippa kuohukermaa päälle. Lakkahilloa ja mustaa kahvia kaveriksi.
Usein kyllä vain leikkaan palasiksi ja laitan tarjolle.
Syön kylmänä hillon kanssa, yleensä lakkahillon, mutta hyvää se on muidenkin hillojen seurana. Harmi vain, että tuppaa olemaan jokseenkin kallista, mutta onneksi leipäjuusto ei kauan tuoreena pysy, joten usein paketin koristeena on -30% lappu.
Mieluiten syön palan mikrossa lämmitettyä leipäjuustoa, on hyvää ja narskuvaa.
Lakkahilloa en halua laittaa kylmään enkä lämpöiseen leipäjuustoon.
Ihan sellaisenaan paketista tai pannulla lämmitettynä lakkahillon kanssa lähinnä.