Voiko lasittamatonta savipataa muka pitää siistinä?
Ostin saksalaisen Römertopfin klassikosavipadan https://www.coolshop.se/produkt/roemertopf-roaster-2-5-kg-roemer-845576…
Mitenkä tuollaista lasittamatonta savipataa muka pidetään siistinä? Tuntuu, että jotkut tahrat menevät huokosiin syvälle ja eivät lähde millään pois. Ehkä ei ole tarkoituskaan, ei vaan esteettisesti niin kaunista.
Ehkä tällä kokemuksella ostaisin Römertopfin kalliimman mallin, jossa on lasipinnoitus. Menettääkö tosin savipata silloin osan ideastaan? Lasitus estänee padan "hengittämisen" uunissa.
Kommentit (4)
Öö eikö tuossa kuitenkin ole lasitus sisäpuolella.
Vierailija kirjoitti:
Öö eikö tuossa kuitenkin ole lasitus sisäpuolella.
Ei ole.
AP
Ideana on nimenomaan että niiden huokosten läpi kosteus savesta pääsee ruokaan. Heti käytön jälkeen likoon, pesu ilman saippuaa, unohda estetiikka, tummuu tasaiseksi aikaa myöten.
Vastatkaa!