Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko lasittamatonta savipataa muka pitää siistinä?

Vierailija
21.11.2020 |

Ostin saksalaisen Römertopfin klassikosavipadan https://www.coolshop.se/produkt/roemertopf-roaster-2-5-kg-roemer-845576…

Mitenkä tuollaista lasittamatonta savipataa muka pidetään siistinä? Tuntuu, että jotkut tahrat menevät huokosiin syvälle ja eivät lähde millään pois. Ehkä ei ole tarkoituskaan, ei vaan esteettisesti niin kaunista.

Ehkä tällä kokemuksella ostaisin Römertopfin kalliimman mallin, jossa on lasipinnoitus. Menettääkö tosin savipata silloin osan ideastaan? Lasitus estänee padan "hengittämisen" uunissa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
21.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vastatkaa!

Vierailija
2/4 |
21.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öö eikö tuossa kuitenkin ole lasitus sisäpuolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
21.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Öö eikö tuossa kuitenkin ole lasitus sisäpuolella.

Ei ole.

AP

Vierailija
4/4 |
21.11.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ideana on nimenomaan että niiden huokosten läpi kosteus savesta pääsee ruokaan. Heti käytön jälkeen likoon, pesu ilman saippuaa, unohda estetiikka, tummuu tasaiseksi aikaa myöten.